Zelfstandige projectontwikkelaar

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Conceptwoningen B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Verrassend veelzijdig conceptueel ontwikkelen? Gebieds- en opstalontwikkelingen van 10 tot 500 woningen? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als senior projectontwikkelaar kom je te werken bij VORM Conceptwoningen. Je bent verantwoordelijk voor het (uit) gebiedsontwikkelingen en in verkoop brengen van projecten waarbij je samenwerkt met onze vaste partners. Onze portefeuille bestaat uit een grote diversiteit aan projecten en woningen. Er wordt gewerkt vanuit een basisbibliotheek, waarin veel gestandaardiseerd met meerdere modellen en architectuurstijlen. Samen met onze partners ga jij de bibliotheek verrijken met innovatieve ideeën, nieuwe modellen etc. Je handelt pro-actief, bent ondernemend en implementeert innovaties in het proces.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een HBO opleiding in Bouwkunde of Vastgoed & Makelaardij. Technisch en cijfermatig inzicht zijn een tweede natuur van je. Ook de planologische en juridische aspecten die komen kijken bij projectontwikkeling zijn jou niet onbekend. Het doorlopen van de diverse besluitvormingsprocessen vind jij geen probleem en zie jij juist als een uitdaging. Verder ben je analytisch, commercieel onderlegd en communicatief vaardig. Je denkt in oplossingen, hebt een flexibele werkwijze en je bent altijd klantgericht.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM Conceptwoningen is het onderdeel van VORM Holding dat zich bezighoudt met ontwikkelen, verkopen en laten realiseren van grondgebonden woningen en relatief eenvoudige appartementen. Of het nu gaat om woonruimte voor starters of om vrijstaande woningen, een VORM-conceptwoning is uitgedacht in een enorme variatie aan modellen, indelingen en afmetingen, passend binnen verschillende architectuurstijlen. Bij VORM Conceptwoningen werken we nauw samen met onze bouwer VORM 6D Wonen B.V.. Het 6D-concept is flexibel opgezet, zodat iedere professionele opdrachtgever door middel van een configurator zelf zijn eigen woning kan ontwerpen. En zit onze interne 6D-aannemer vol? Dan zoeken we een externe aannemer.

Het team van VORM Conceptwoningen bestaat uit zo'n 10 collega's, die werken vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Conceptwoningen B.V. er één is. In totaal werk je samen met 280 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten. Carrière binnen die B.V.’s onderling komt regelmatig voor.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Of het nu gaat om woonruimte voor starters of om vrijstaande woningen, een VORM-conceptwoning is uitgedacht in een enorme variatie aan modellen, indelingen en afmetingen, passend binnen verschillende architectuurstijlen.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Marcel – Projectleider Realisatie

“Gisteren om deze tijd bereidde ik mezelf voor op mijn eerste werkdag bij VORM. Eerste indruk: Leuke nieuwe collega’s, fijne sfeer en werkomgeving en goede digitale werktools: het werkt meteen vandaag al.”

Marcel – Projectleider Realisatie

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert