Zelfstandig Projectleider – CD20 Prefab Beoncascobouwer

Details

Locatie:
Functiecategorie:
Opleidingsniveau:
Team:
Dienstverband:
Uren per week:

Ben jij een ervaren en zelfstandige projectleider met een passie voor prefab betonconstructies? CD20, een toonaangevende prefab betoncascobouwer, zoekt een gedreven professional om ons team te versterken. Als Projectleider bij CD20 speel je een cruciale rol in het ontwerpen en realiseren van innovatieve en duurzame betoncasco's voor diverse gebouwen.

Over CD20:
CD20 heeft meer dan 40 jaar ervaring als prefab betoncascobouwer en staat bekend om zijn open bouwmethodiek. Van kantoren en scholen tot hotels, parkings en gestapelde appartementen, CD20 bouwt met een focus op lichtheid, flexibiliteit en toekomstbestendigheid. Innovaties zoals voorgespannen massieve vloerplaten, gebruik van alternatieve materialen en drogere verbindingen zijn kenmerkend voor onze aanpak. Wij reduceren niet alleen de footprint, kosten en bouwtijden, maar streven ook naar gebouwen met draagconstructies die hergebruik mogelijk maken.

Wat ga je doen:
Je bent betrokken bij het ontwerpproces vanaf een vroeg stadium, waarbij je CD20 vertegenwoordigt en zorgt voor het meest bouwbare betoncasco binnen alle randvoorwaarden.
Na definitieve prijsvorming leid je het project naar de uitvoeringsfase, waarbij je ervoor zorgt dat het binnen de gestelde kaders wordt uitgewerkt en ingekocht.
Tijdens de uitvoering ben je het aanspreekpunt voor zowel de klant als de leveranciers van CD20 en de montageploeg, waarbij je streeft naar een optimale samenwerking. Je voelt je thuis op de bouwplaats en overziet de werkzaamheden die daar plaats vinden.

Wat vragen we:
Affiniteit met prefab beton en een constructieve achtergrond.
Praktijkervaring in utiliteitsbouw en/of woningbouw.
Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om communicatie af te stemmen op verschillende gesprekspartners.
In staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden zonder de details uit het oog te verliezen.

Wat bieden we:
Een uitdagende functie in een bedrijf waar VORM mede-eigenaar van is
Een dynamische functie bij een bedrijf met een enorm groeipotentieel
Een marktconform beloning inclusief auto en mobiele telefoon.

Heb jij de ervaring en passie om bij te dragen aan de toekomst van duurzaam bouwen? Solliciteer nu en word onderdeel van het CD20-team dat streeft naar innovatie en kwaliteit in de wereld van prefab betonconstructies. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst.

Jouw toekomst begint hier.

Wouter - Projectleider voorbereiding

“Het voelde bij VORM vanaf het begin goed.”

Wouter - Projectleider voorbereiding

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert