Werkvoorbereider Renovatie

Details

Locatie: Projectlocatie
Functiecategorie: Bouw/Werkvoorbereiding
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Renovatie
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Senior
Salarisniveau: 4500 - 5500

Wat krijg je?

  • Vaste aanstelling is bespreekbaar
  • Discretionaire bonus
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Surface en iPhone
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Standaard een 13e maand
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO

Is het ook jouw passie om betaalbare en comfortabele woningen in een leefbare buurt beschikbaar te houden? VORM daagt je uit!

Wat ga jij doen?
Als werkvoorbereider kom je te werken bij VORM Renovatie B.V., onderdeel van VORM Holding. Jouw verantwoordelijkheden betreffen op locatie het perfect voorbereiden van het project. Juiste planningen, bouwplaats inrichtingen, algemene bouwplaatskosten en veiligheid zijn onderdeel van het takenpakket (inkoop/ overleg/ controle OA/ leveranciers). De werkvoorbereiders zitten nagenoeg gedurende de gehele bouwperiode op het project. In de aflopende fase start je aan het voorbereiden van het volgende project. Naast de dagelijkse praktijk vind je het ook interessant om jezelf te blijven verdiepen. Het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van onder meer bestaand vastgoed, BIM, Resultaatgericht Samenwerken, LEAN technieken en Total Cost of Ownership maken je tot een expert op jouw vakgebied.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
We vragen een bouwkundige opleiding op minimaal HBO-niveau, aangevuld met minimaal drie jaar praktijkervaring. Problemen pak je creatief aan, je werkt goed samen en je kunt onderhandelen. Wij zoeken iemand die altijd bereid is om nieuwe inzichten op te doen. Kijk op kosten, goed communiceren en flexibiliteit zijn belangrijke items. Je vindt het een uitdaging om techniek te verbeteren en kosten te reduceren.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM Renovatie is de expert in het ontwikkelen, renoveren en verduurzamen van bestaand (sociaal) vastgoed. Met als doel: betaalbare en comfortabele woningen in een leefbare buurt beschikbaar houden.
Het tegengaan van de woningnood in Nederland: daar zet VORM Renovatie zich voor in. We zien het als onze maatschappelijke missie. Door bestaand vastgoed te renoveren en te verduurzamen, blijven (sociale) huurwoningen betaalbaar, comfortabel en beschikbaar. In een veilige en leefbare buurt waar bewoners trots op zijn. En dit doen wij niet alleen. Onze rol pakken we heel graag op met woningcorporaties en andere verhuurders. Want met elkaar komen we tot de beste oplossingen.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Jurrian - Planvoorbereider

“Je krijgt de ruimte om dingen aan te pakken op een manier die bij je past.”

Jurrian - Planvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert