Werkvoorbereider

Details

Locatie: Hybride: kantoor / thuis
Functiecategorie: Werkvoorbereiding
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Bouw B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Discretionaire bonus
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Surface en iPhone
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Standaard een 13e maand
We zijn op zoek naar een werkvoorbereider waarbij bouwtechniek in het bloed zit. 

Wat ga je doen?
Als Werkvoorbereider vind je het een uitdaging om een plan te maken wat technisch en logistiek klopt en ook nog eens uitvoerbaar is Jje bent mede verantwoordelijk voor het perfect voorbereiden van de engineering van de vele facetten voor het project van begin tot eind. Van voorbereiding (VO) tot uitvoering.
De engineering vindt vnl. plaats op de projecten van start tot oplevering en wordt mede met BIM opgezet. Onderdelen van jouw takenpakket zijn; juiste planningen, bouwplaats inrichtingen, algemene bouwplaatskosten en veiligheid. Daarnaast ben je ook betrokken bij inkoop.

Je bent continue bezig om het product met de juiste prijs-kwaliteitverhouding te realiseren en faalkosten te reduceren. Je denkt in oplossingen en jouw werkwijze is flexibel. Je bent daarbij altijd klantgericht bezig. Kortom, je bent op meerdere fronten een belangrijke spil in het bouwproces bij VORM!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

We vragen minimaal een HBO werk- en denkniveau richting bouwkunde aangevuld met enige ervaring. We zijn op zoek naar een werkvoorbereider waarbij bouwtechniek in het bloed zit. Het meedenken over projecten - van zowel externe opdrachtgevers als onze eigen ontwikkelprojecten - is een tweede natuur voor jou.

Problemen pak je creatief aan, je werkt goed samen en je kunt onderhandelen. Wij zoeken iemand die altijd bereid is om nieuwe inzichten op te doen. Kijk op kosten, goed communiceren en flexibiliteit zijn belangrijke competenties. Je vindt het een uitdaging om techniek te verbeteren en kosten te reduceren.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
De gehele breedte van de bouwsector is het werkterrein van VORM Bouw. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers, zowel binnen als buiten VORM Holding en gaan voor het beste
resultaat op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw, zowel in opdracht als voor eigen rekening en risico. Dat zie je niet alleen terug in de iconische bouwwerken van onze hand, maar ook in onze slagvaardigheid en daadkracht. Vanuit ons nieuwe kantoor in Rotterdam regisseren we onze bouwplaatsen door heel Nederland. We koesteren dan ook een zeer gevarieerde en goed gevulde orderportefeuille.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! We ontvangen graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Bart - Werkvoorbereider

“Dingen zijn tot in de puntjes geregeld en ze denken met je mee over de meest uiteenlopende aspecten van je werk, persoonlijke ontwikkeling of ideeën”

Bart - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert