Werkvoorbereider

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Bouw B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 43

Wat krijg je?

  • Bonusregeling
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Standaard een 13e maand

We zijn op zoek naar een werkvoorbereider die er energie van krijgt om onze fantastische bouwprojecten van begin tot eind perfect voor te bereiden.  

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider ter versterking van één van onze projectteams

Wat ga je doen?
Als Werkvoorbereider draag je bij aan het perfect voorbereiden van het project van begin tot eind. Dit doe je samen met je collega's Werkvoorbereiding en de Projectleider Voorbereiding. Je wordt betrokken bij veel verschillende onderdelen van ons bouwproces, zowel in voorbereiding als tijdens de uitvoering. Je krijgt energie van het werken in teamverband en vervult een belangrijke rol in de engineering. Daarnaast vind je het een uitdaging om een plan te maken wat technisch en logistiek klopt en ook nog eens praktisch uitvoerbaar is. De werkvoorbereiding vindt plaats op de projecten en wordt in BIM opgezet; samen met jouw collega’s en onze bouwpartners zorg je voor een kloppend en uitvoerbaar model.
Je stelt bouwplaats tekeningen op, controleert je werk- en productietekeningen en zorgt voor juiste planningen. Je bent betrokken bij projectmatige inkopen en stelt de werkbegroting op met o.a. materieelbewaking en uitvoeringskosten.

Je bent continue bezig om de technische uitwerking te realiseren en faalkosten te reduceren. Je denkt in oplossingen en bent flexibel en klantgericht bezig. Kortom, je bent op meerdere fronten een belangrijke spil in het bouwproces bij VORM!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

We vragen een HBO werk- en denkniveau richting bouwkunde aangevuld met enige ervaring. We zijn op zoek naar een werkvoorbereider met passie voor bouwen en waarbij bouwtechniek in het bloed zit. Werkzaamheden accuraat uitvoeren is voor jou een vanzelfsprekendheid en door het overzicht te houden ben je in staat problemen te signaleren en hier adequaat op te reageren.

Wij zoeken iemand die altijd bereid is om nieuwe inzichten op te doen. Kijk op kosten, goed communiceren en flexibiliteit zijn belangrijke competenties. Je vindt het een uitdaging om techniek te verbeteren en kosten te reduceren.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een fijne werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM is momenteel actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jij komt op één van onze prachtige projecten te werken. Samen met de collega's van het uitvoeringsteam. We werken nauw samen met al onze opdrachtgevers, en gaan voor het beste resultaat op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Dat zie je niet alleen terug in de iconische bouwwerken van onze hand, maar ook in onze slagvaardigheid en daadkracht. Vanuit ons kantoor in Rotterdam worden onze projectteams ondersteund door Inkoop, Calculatie en projectorganisatie.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is, met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn volop opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf.

Ook elke dag het beste uit jezelf halen en winnen als team binnen het allerleukste bouwbedrijf? Solliciteer dan nu! 

Jouw toekomst begint hier.

Ook elke dag het beste uit jezelf halen en winnen als team binnen het allerleukste bouwbedrijf? Solliciteer dan nu!

Javad - Werkvoorbereider

“De dynamiek en het gepuzzel is een klus op zich”

Javad - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert