Voorman

Locatie: Projectlocatie
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM 6D Wonen B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Ben jij die onmisbare voorman die graag de touwtjes in handen heeft, van veel verantwoordelijkheid houdt en begrijpt wat er allemaal op de bouw gebeurt? Die een scherp oog heeft voor veiligheid, kwaliteitsbewaking en voortgang? Ga dan onze uitdaging aan en druk je stempel op onze prestigieuze VORM 6D Wonen-projecten.

Wat ga je doen?
VORM zoekt een ondernemende – en soms ook meewerkende – voorman die de processen van VORM 6D Wonen-projecten bewaakt. Met opgestroopte mouwen weet jij als voorman dat teamwork leidt tot het beste resultaat. Je bent de positief ingestelde verbinder tussen de uitvoerende collega’s en het management. Ook met de kopers van de woningen die je bouwt, heb je nauw contact. Na de sleuteloverdracht spreken zij nóg over je enthousiasme en oplossingsgerichtheid. Samen met de uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de praktische voorbereiding en uitvoering van een bouwproject.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal mbo-werk- en denkniveau, een opleiding in de richting van timmerman/bouwkunde, aangevuld met ervaring. Een denkende doener die graag verantwoordelijkheid krijgt én neemt. Dankzij je praktische werkervaring kun je logisch nadenken bij de projectvoorbereiding, snel schakelen en ga je problemen niet uit de weg. Want je weet dat er voor ieder probleem een oplossing is. Niet onbelangrijk: je kunt goed uit de voeten met softwarepakketten zoals Microsoft Office om de administratie bij te houden.Wie is VORM?
Betekenis geven. In de stad, aan de dorpsrand of daarbuiten. Dat doet VORM. Door omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Om te wonen, te werken en te leven. Als toonaangevende partner voor ontwikkeling, bouw, verkoop, herbestemming, transformatie, renovatie en vastgoedonderhoud gaan we altijd voor het beste resultaat.

Samen willen winnen, dat zit diep verankerd in ons DNA. Zo zijn al onze 300 medewerkers sterk verbonden met elkaar. Hierdoor doen we dingen vaak net even anders, gaan wij door waar anderen stoppen. Als bedrijf van doeners weten wij van aanpakken – op-en-top Rotterdams dus.

Dankzij ons team van zelfbewuste aanpakkers met ambitie en lef realiseren we de meest prestigieuze projecten. Vastgoed dat Nederland vorm en kleur geeft en mensen raakt. En hoe complexer het plan, hoe enthousiaster wij worden. Want door gebruik te maken van elkaars expertise doen wij waar anderen denken. Met opgestroopte mouwen en vol vertrouwen. Er heersen een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een familie van bedrijven, waarvan VORM 6D Wonen er een is.

Waar kom je te werken?
VORM 6D Wonen maakt onderdeel uit van onze familie van bedrijven en houdt zich binnen VORM bezig met de engineering en realisatie van de 6D Conceptwoningen. Deze vooraf volledig uitgewerkte woningen zijn het antwoord van VORM op de groeiende vraag naar energiezuinige, betaalbare en snel gebouwde woningen. Maar standaard is bij ons niet standaard. Zo variëren de woningtypes van starterswoningen tot vrijstaande villa’s in een breed scala aan architectonische verschijningsvormen. Ga jij samen met ons de uitdaging aan en kom je ons team van 35 fte’s versterken?

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard krijg je een goed salaris en hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Met alle aandacht voor professionele groei, persoonlijke ontwikkeling en gezond en met plezier je werk doen. Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarbij stimuleren we je om het beste uit jezelf te halen – en dus uit het team – met tal van opleidingen die je kunt volgen. In onze ondernemende organisatie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Alles is bespreekbaar en goede ideeën worden beloond. We leren door te doen.

“Jij hebt de touwtjes in handen. Als voorman bij VORM krijg jij veel verantwoordelijkheid. Jij begrijpt tenslotte wat er allemaal op de bouw gebeurt.”

Jouw toekomst begint hier.

VORM daagt je uit! Daarom ontvangen we graag je cv en motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op jouw rol binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek.

Laat via onderstaande button jouw cv achter of stuur je sollicitatie per e-mail naar Joke Villanueva, HR-adviseur. Voor vragen kun je ook terecht bij Joke, telefoon: 010 - 642 1340. Eerst zien waar we betekenis geven? Maak gerust een afspraak om langs te komen op de bouwplaats voor een kop koffie. Gewoon doen.

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

“Je talent erkennen en je de kans geven om daar stappen in te maken. Dat pakken ze hier goed aan.”

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert