Uitvoerder renovaties

Details

Locatie: Projectlocatie
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM Renovatie
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

78 Man aansturen op de bouwplaats vind jij een makkie? 16 Weken voor een complete renovatie tot 44 nul-op-de-meter appartementen zie jij als een mooie kans? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Zelfstandig Uitvoerder kom je te werken bij VORM Renovatie, onderdeel van VORM Holding, en vind je bij ons een zeer gevarieerde en dynamische functie. Het gaat bij ons namelijk niet alleen om de cijfers, maar juist ook om kwaliteit. Jouw taken zullen bestaan uit het coördineren van alle werkzaamheden die nodig zijn voor het daadwerkelijk verwezenlijken van de projecten. Dit is op technisch en organisatorisch niveau.

Naast de dagelijkse praktijk vind je het ook interessant om jezelf te blijven verdiepen. Het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van onder meer bestaand vastgoed, Resultaatgericht Samenwerken, LEAN technieken maken je tot een expert op jouw vakgebied.

Wat zijn je kwaliteiten?
Je bent iemand die minimaal een HBO-denkniveau richting bouwkunde en ruime ervaring als zelfstandig uitvoerder in de bouw heeft. Je bent kostenbewust en je bewaakt het overzicht voor zowel details als de grote lijnen van een project waarbij veiligheid (medewerkers en bewoners) altijd op één staat. Je gaat creatief en pro-actief te werk en je stelt hoge eisen aan jouw werk. Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren met bewoners, opdrachtgever en partners

Je hebt plezier in je werk en straalt dat ook naar iedereen uit. Jij bepaald samen met jouw team het plezier en de kwaliteit op de werkvloer. Elke bewoner is koning.

Je denkt in oplossingen, jouw werkwijze is flexibel en bent daarbij altijd klantgericht bezig. Het juist administratief vastleggen van de voortgang in het geautomatiseerde systeem is voor jou geen enkel probleem. Ook als de druk hoger is kun je accuraat en gestructureerd blijven werken.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM Renovatie is de expert in het ontwikkelen, renoveren en verduurzamen van bestaand (sociaal) vastgoed. Met als doel: betaalbare en comfortabele woningen in een leefbare buurt beschikbaar houden. Dit is ook een veilige buurt, waar bewoners trots op zijn.. En dit doen wij graag samen. Het team is divers en bestaat uit de mensen die de plannen ontwikkelen en realiseren. Wij investeren in het team en in elke persoon uit het team. Daarnaast pakken we onze rolop met opdrachtgevers, adviseurs, toeleveranciers én bewoners. . Want met elkaar komen we tot het beste resultaat.


Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon en opleidingsbudget te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Jij bent zelf de regisseur van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie zullen wij dit faciliteren middels opleiding, training en coaching.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Martijn - Projectleider

“Bij VORM worden nieuwe technieken en innovatieve ideeën altijd omarmd. Dat vind ik echt een grote plus bij een werkgever”

Martijn - Projectleider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert