Uitvoerder (loondienst / zzp)

Details

Locatie: Projectlocatie
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM 6D Wonen B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Ben jij die ervaren uitvoerder die stevig in zijn schoenen staat, weet dat teamwork leidt tot het beste resultaat en verantwoordelijkheden legt waar ze horen? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als oplossingsgerichte uitvoerder bij VORM 6D Wonen coördineer je alle werkzaamheden die nodig zijn voor de daadwerkelijke bouw van een project. Dit betreft zowel technische als organisatorische werkzaamheden, en alles volgens de lean-methodiek. Ook stuur je de teams van onderaannemers aan en zorg je voor een prettige werkomgeving.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal mbo-werk- en denkniveau, richting bouwkunde, en je beschikt over een ruime ervaring als uitvoerder in de bouw. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk, ziet zowel de details als de grote lijnen van een project en bij alles wat je doet is veiligheid een belangrijk uitgangspunt. Verder onderhandel je als de beste, presteer je onder druk en administreer je de voortgang zorgvuldig. Ook kun je jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken en ben je flexibel. Als klantgerichte uitvoerder kun je uitstekend zelfstandig functioneren als onderdeel van een collegiaal team.Wie is VORM?
Betekenis geven. In de stad, aan de dorpsrand of daarbuiten. Dat doet VORM. Door omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Om te wonen, te werken en te leven. Als toonaangevende partner voor ontwikkeling, bouw, verkoop, herbestemming, transformatie, renovatie en vastgoedonderhoud gaan we altijd voor het beste resultaat.

Samen willen winnen, dat zit diep verankerd in ons DNA. Zo zijn al onze 300 medewerkers sterk verbonden met elkaar. Hierdoor doen we dingen vaak net even anders, gaan wij door waar anderen stoppen. Als bedrijf van doeners weten wij van aanpakken – op-en-top Rotterdams dus.

Dankzij ons team van zelfbewuste aanpakkers met ambitie en lef realiseren we de meest prestigieuze projecten. Vastgoed dat Nederland vorm en kleur geeft en mensen raakt. En hoe complexer het plan, hoe enthousiaster wij worden. Want door gebruik te maken van elkaars expertise doen wij waar anderen denken. Met opgestroopte mouwen en vol vertrouwen. Er heersen een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een familie van bedrijven, waarvan VORM 6D Wonen er een is.

Waar kom je te werken?
VORM 6D Wonen maakt onderdeel uit van onze familie van bedrijven en houdt zich binnen VORM bezig met de engineering en realisatie van de 6D Conceptwoningen. Deze vooraf volledig uitgewerkte woningen zijn het antwoord van VORM op de groeiende vraag naar energiezuinige, betaalbare en snel gebouwde woningen. Maar standaard is bij ons niet standaard. Zo variëren de woningtypes van starterswoningen tot vrijstaande villa’s in een breed scala aan architectonische verschijningsvormen.

Voor de engineering en realisatie van de conceptwoningen maken wij gebruik van BIM-modellen en werken we met vaste partners volgens uitgekiende processen en detailleringen. VORM 6D Wonen realiseert de 6D Conceptwoningen in opdracht van ontwikkelaar VORM Conceptwoningen B.V., maar ook in opdracht van andere projectontwikkelaars, beleggers en corporaties. Ga jij samen met ons de uitdaging aan en kom je ons team van 35 fte’s versterken?

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard krijg je een goed salaris en hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Met alle aandacht voor professionele groei, persoonlijke ontwikkeling en gezond en met plezier je werk doen. Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarbij stimuleren we je om het beste uit jezelf te halen – en dus uit het team – met tal van opleidingen die je kunt volgen. In onze ondernemende organisatie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Alles is bespreekbaar en goede ideeën worden beloond. We leren door te doen.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Eelke de Brouwer (e.debrouwer@vorm.nl) HR Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Eelke (Mob: 06-51298414).

Jurrian - Planvoorbereider

“Je krijgt de ruimte om dingen aan te pakken op een manier die bij je past.”

Jurrian - Planvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert