Transport & Hijscoördinator

Details

Locatie: Projectlocatie
Functiecategorie: Overig
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM Bouw B.V.
Dienstverband: Tijdelijk
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Vind je het organiseren van logistieke bewegingen op een bouwplaats leuk?  VORM daagt je uit!

Voor ons project Binck City Park in Den Haag zijn wij op zoek naar een Transport & Hijscoördinator.

Wat ga je doen?
In je rol als Transport & Hijscoördinator ben je het primaire aanspreekpunt voor alle logistieke verplaatsingen op het project, zowel horizontaal als verticaal. Je plant de vrachten in het systeem en op het moment van leveren begeleidt je deze naar de juiste plaats. Daarnaast zal je ook de nodige hijstoetsen afnemen voor het hijs- en hefpersoneel en zorgt dat de instructies aan het personeel op de bouwplaats wordt gegeven conform de wet- en regelgeving. Daar er meerdere hijs- en hefmiddelen op het project staan zal je ook toezicht moeten houden i.v.m. het werkbereik. Bij kritische hijslasten of gebieden zal jij de machinist begeleiden. Het kan ook voorkomen dat je de taken van de portier overneemt in een aantal situaties. De doelstelling van deze functie is om zo min mogelijke hijs- en arbeidsbewegingen na te streven. Dit i.v.m. eventuele overlast voor de omgeving. In deze functie val je ook onder strategisch toezicht van de coördinator omgevingsveiligheid.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een opleiding op MBO4-HBO1 niveau en ervaring met de logistiek op een bouwplaats. Je bent representatief en stemt jouw communicatie correct en tactvol af op de ander. De wet- en regelgeving voor de bouw, hijsmiddelen en veiligheid zijn jouw bekend en heb je ervaring mee. Voor het vastleggen van de logistieke bewegingen en overige zaken wordt gebruik gemaakt van diverse software systemen. Je hebt ervaring met softwaresystemen of maakt ze je snel eigen. Je maakt onderdeel uit van het projectteam en bent in staat om bij je werkzaamheden de objectiviteit te handhaven bij het nemen van beslissingen. De dynamiek tussen operationeel en zaken vastleggen vind je prettig. Je ontwikkelt en innoveert, om andere medewerkers tot andere gedragingen/ gebruiken en gewoonten te enthousiasmeren (bv. één week vooraf reserveren/ buiten de stad parkeren en bundelen/ anticiperen etc.). Je bent in staat om zelfstandig te rapporteren op vooraf overééngekomen maatstaven.
Uiteraard ben je in bezit van de (be)nodigde praktische certificaten zoals VCA, BHV, hijsvoerder, verkeersregelaar/transportcoördinator, keurmeester ed.Wie is VORM?
VORM is momenteel actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Als Transport & Hijscoördinator is het project Binck City Park jouw basis. De gehele breedte van de bouwsector is het werkterrein van VORM Bouw. We werken hierop nauw samen met onze opdrachtgevers, zowel binnen als buiten VORM Holding en gaan voor het beste resultaat op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. We werken zowel in opdracht als voor eigen rekening en risico. Dat zie je niet alleen terug in de iconische bouwwerken van onze hand, maar ook in onze slagvaardigheid en daadkracht. Vanuit ons nieuwe kantoor in Rotterdam regisseren we onze bouwplaatsen door heel Nederland.

Als ontwikkelende bouwer onderzoeken we alle kansen en mogelijkheden en combineren daarbij realisme in ontwikkelen met specialisme in uitvoering. Een succesformule die ons geen windeieren legt. We koesteren dan ook een zeer gevarieerde en goed gevulde orderportefeuille.

Het team van VORM Bouw bestaat uit projectleiders, zelfstandige uitvoerders, uitvoerders, werkvoorbereiders die op de verschillende projecten werken. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Bouw er één is. In totaal werk je samen met 350 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten. Meer weten over VORM klik hier.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. de procesinnovatie FLOW), waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Martijn - Projectleider

“Bij VORM worden nieuwe technieken en innovatieve ideeën altijd omarmd. Dat vind ik echt een grote plus bij een werkgever”

Martijn - Projectleider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert