Technisch Manager

Details

Locatie: Hybride: kantoor / thuis
Functiecategorie: Constructief / Engineering
Opleidingsniveau: HBO
Team: Technische Installaties VORM
Dienstverband: Vast
Uren per week: 33-40 uur
Carrièreniveau: Medior
Salarisniveau: 3500 - 4500

Wat krijg je?

  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Discretionaire bonus
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Standaard een 13e maand
  • Surface en iPhone

Wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie en de realisatie van duurzame betaalbare woningen? Ben je nieuwsgierig en wil jij werken in een vooruitstrevend jong bedrijf met volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen? Beschik jij over de ambitie om een expert te worden op het gebied van efficiënte en duurzame installatietechniek en werk je graag aan grootse en meeslepende projecten die generaties lang het aanzicht van de stad zullen bepalen? Dan ben je bij VORM aan het juiste adres.

Wat ga je doen?
Als Technisch Manager bij Technische Installaties VORM ga je werken met digitale platforms. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het ontwerp, inkoop en de realisatie van energie- en installatietechniek met behulp van digitale modellen. Je gaat in deze functie ontwerpen en uitwerken tot aan uitvoering van verschillende concepten. Hiermee ben je veel in contact met opdrachtgevers tijdens de ontwerpfase. Het ontwerp stem je ook af met de andere bouwpartners. Een ander onderdeel is het ontwerpen van efficiënte ontwerp- en uitvoeringsprocessen in deze jonge en snel groeiende organisatie. In deze functie ben je ook verantwoordelijk voor het budgetteren van de installaties a.d.h.v. het BIM ontwerp. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van een jonge dynamische organisatie die zich inzet voor duurzame betaalbare woningbouw en een werkplek biedt aan jonge en oude mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat zijn jouw kwaliteiten
Je hebt een opleiding als bouwkundige of installatietechnicus (werktuigbouw of installatietechniek) op HBO niveau. Je bent breed inzetbaar en deinst er niet voor terug om een zeer afwisselend takenpakket te hebben. Binnen de organisatie is voldoende ruimte en budget om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Ontwerpen van installaties in Revit is voor jou bekend terrein. Je werkt graag zelfstandig en kan goed overzicht bewaren over meerdere projecten. Daarnaast vind je het ook een uitdaging om te ondernemen. Je gaat makkelijk zakelijke contacten aan op een verbindende wijze.

Wat kan je verwachten?
Wij bieden je een unieke plek bij Technische Installaties VORM, een jong installatiebedrijf van een toonaangevend ontwikkel- en bouwbedrijf. Je wordt onderdeel van een klein team met grote ambities dat de komende jaren snel zal groeien. Deze groei biedt jou de mogelijkheid je te specialiseren in het type werk dat past bij jouw competenties en ambities. Je kunt bij ons een goed salaris verdienen in combinatie met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en meebouwen aan de toekomst van Nederland en de versnelling van de bouw.

Wie is TIV?
Technische Installaties VORM is een van de nieuwste bedrijven binnen VORM. Bij de bouw van duurzame woningen is al meer installatietechniek nodig om energie te besparen, terug te winnen en op te wekken. Omdat iedereen recht heeft op een plek om te wonen, heeft TIV als missie om de bouwkosten te verlagen en het bouwtempo te verhogen. Dit doen we door te ontwerpen met slimme software, digitale ontwerpprocessen en de ontwikkeling van eenvoudige plug en play installatiemodules.Wie is VORM?
VORM is een innovatieve bouwer en ontwikkelaar en bestaat ruim 103 jaar. We zijn een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Onze ambitie luidt 'Een betaalbare en unieke woning in een leefbare wijk voor iedereen in Nederland'. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. We bewegen mee met de markt, verleggen grenzen, zijn veerkrachtig en we bieden jou een prachtige plek om te werken.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Remco – Werkvoorbereider

“Zien en beleven dat een project iedere dag groeit in de realisatiefase. De kick als je iets hebt uitgewerkt en alles uiteindelijk past.”

Remco – Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert