Teamleider Assemblage

Details

Locatie: Regio Rotterdam / Zuid West Brabant
Functiecategorie: Techniek
Opleidingsniveau: MBO
Team: Smart2Prefab
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Wil jij ook deel uitmaken van een klein team met grote ambities, dat de komende jaren snel gaat groeien? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Teamleider Assemblage bij Smart2Prefab ga je aan de slag binnen een gepassioneerd team dat dagelijks werkt aan het maken van betaalbare en duurzame woningen. Een klein team met grote ambities, dat de komende jaren snel gaat groeien.

Binnen het groeiende team van Smart2Prefab word jij verantwoordelijk voor het primaire proces: de assemblage. Met het toepassen van doordacht ontworpen en efficiënt geprefabriceerde bouwcomponenten beïnvloed jij de betaalbaarheid, duurzaamheid en snelheid binnen de woningbouw positief! En dat is hard nodig in onze sector.

Dankzij jou worden onze prefab units volgens de lean filosofie binnen takttijd geassembleerd.
Op een assemblagelijn met een grote diversiteit aan processtappen en een just in time aanlevering van de halffabricaten en koopdelen weet jij jouw teamleden flexibel en breed in te zetten om tot optimale benutting van arbeid en talent te komen. Je krijgt een belangrijke rol in het realiseren van de kwaliteitsdoelstellingen en denkt mee over de optimalisatie van het product en het proces, om verspillingen te elimineren en opschalen mogelijk te maken. Als teamleider geef je leiding aan ca. 10 collega’s. Je coacht het team, motiveert en bent resultaatgericht om het beste uit jezelf en je team te halen. Naarmate het team uitbreidt, krijg je aanvullend de verantwoordelijkheid over de aanleverende en ondersteunende afdelingen Voorbereiding en Logistiek.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding en HBO werk- en denkniveau. Aangevuld met relevante opleidingen of trainingen op het vlak van leidinggeven en continu verbeteren. Je bent een coachend leider en weet uit elk teamlid het beste te halen. Je hebt ervaring opgedaan met assemblage binnen de maakindustrie en bent bekend met Lean management.

Je hebt lef en de energie om jouw bijdrage te leveren aan de succesvolle groei van deze nieuwe bedrijfsactiviteit. Je hebt een natuurlijke drang naar hoe het anders of beter kan en wil met jouw team mooie resultaten neerzetten. Met jouw bijdrage wil je impact maken en meebouwen aan de woningopgave waar Nederland voor staat.

Je deelt graag je kennis en hebt de kwaliteiten en ambities om persoonlijk te blijven ontwikkelen. En het allerbelangrijkste: je werkt alleen veilig, of je werkt niet.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.
Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij Smart2Prefab, een van de nieuwste bedrijven binnen VORM. Wij bieden je een unieke plek binnen deze ambitieuze prefab start-up, onder de vleugels van VORM, een toonaangevend ontwikkel- en bouwbedrijf. Bij Smart2Prefab richten we ons op het ontwikkelen, realiseren en implementeren van prefab units. Denk hierbij aan prefab badruimtes, toiletruimtes en installatieruimtes. Ons uiteindelijke doel: slimmer, sneller, betaalbaarder en duurzamer bouwen. Met Smart2Prefab zet VORM een stap in haar ambitie om voor iedereen een betaalbare en unieke woning in een leefbare wijk te realiseren.

Het team van Smart2Prefab werkt vooralsnog vanuit een tijdelijk kantoor in Breda en gaat zich binnenkort vestigen elders in West-Brabant. VORM is een familie van bedrijven, waarvan Smart2Prefab er één is. In totaal werk je samen met 400 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Wat kun je van ons verwachten?
Je wordt onderdeel van een klein team met grote ambities, dat de komende jaren snel gaat groeien. Deze groei biedt jou de mogelijkheid je te specialiseren in competenties en ambities die jou op het lijf geschreven zijn.

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon en opleidingsbudget te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Jij bent zelf de regisseur van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie zullen wij dit faciliteren middels opleiding, training en coaching.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie! Klik snel op onderstaande button.

Voor vragen kun je terecht bij Jan-Willem per mail: j.reesink@vorm.nl of mobiel: 06-51957765 (ook beschikbaar via Whatsapp).

Remco – Werkvoorbereider

“Zien en beleven dat een project iedere dag groeit in de realisatiefase. De kick als je iets hebt uitgewerkt en alles uiteindelijk past.”

Remco – Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert