Stage Concept- en Gebiedsontwikkeling

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: WO
Team: VORM Ontwikkeling B.V.
Dienstverband: Stage
Uren per week: 25-32 uur

|Wat ga je doen?
Als (meewerk)stagiair werk je mee in het team Concepten van VORM. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de verwerving van spraakmakende projecten. Afhankelijk van de lopende trajecten heb jij de mogelijkheid om bij meerdere conceptontwikkelingstrajecten betrokken te zijn, waarbij jij jouw opgedane kennis en expertise meteen kan inzetten. Daarnaast lever je een bijdrage aan locatie- en regionale analyses en krijg je de mogelijkheid om mee te denken over strategische thema’s als duurzaamheid, betaalbaarheid, innovatie en leefbaarheid.

Voor de periode september 2022 tot februari 2023 hebben wij twee stageplaatsen beschikbaar en zijn wij voor het team Concepten op zoek naar gedreven en energieke stagiairs.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Wellicht overbodig om te vermelden: uiteraard heb je grote affiniteit met vastgoed- en / of gebiedsontwikkeling. Je houdt van uitdagingen en neemt initiatief. Je bent creatief, denkt in kansen en oplossingen. In deze functie is het ook belangrijk dat je goed kunt samenwerken, dus zijn een proactieve houding en goede communicatieve vaardigheden een must. En je bent opgeleid op HBO of universitair niveau, in de richting van Real Estate, Bouwkunde, (Technische) Bedrijfskunde, Duurzaamheid, Vastgoed & makelaardij en/ of Planologie.

Wie is VORM?
VORM bestaat inmiddels 102 jaar en is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Het is onze missie om betaalbare, duurzame woningen in goed bereikbare en gezonde leefomgevingen te maken. Omgevingen die uitnodigingen tot ontmoeten, bewegen en ontspannen. Natuurinclusief bouwen en ontwikkelen is onze norm, waarbij we de biodiversiteit verbeteren en negatieve klimaatimpact verkleinen.
Om dit te bereiken, geven we creativiteit alle ruimte. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.


Waar kom je te werken?
Vanaf de acquisitie, de initiatiefase en het creatieve concept tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer neemt VORM Ontwikkeling voor onze opdrachtgevers, zowel binnen als buiten VORM Holding, alle zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Als ontwikkelende bouwer zijn project- en gebiedsontwikkeling ons werkterrein, maar ook geïntegreerde contractvormen, zoals Design Build en Design Construct. We werken bij de ontwikkeling en realisatie van onze prachtige gebouwen nauw samen met onze eigen VORM-collega’s, onze opdrachtgevers en ketenpartners. Zo combineren we ervaring met innovatie en zakelijkheid met betrokkenheid. In Rotterdam zitten we op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren.

Je komt te werken in een leuk team van 15 Conceptontwikkelaars, die elke dag het verschil willen maken voor onze klanten. Op deze afdeling werken we samen aan mooie, ambitieuze projecten en hoogwaardige binnenstedelijke vastgoed- en gebiedsontwikkelingen. Wij doen betekenisvol werk: bij ons staan maatschappelijk relevante thema’s centraal: betaalbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Tijdens jouw stage op ons nieuwe hoofdkantoor in Rotterdam groei je elke dag! Je komt terecht in een daadkrachtige organisatie met korte communicatielijnen en met ruimte voor eigen initiatief. De afdeling Concepten maakt onderdeel uit van VORM Ontwikkeling BV, werkt voor de verschillende bedrijven van VORM en bestrijkt op zo de gehele vastgoedcyclus, van grondaankoop en eerste ontwerp tot aan de renovatie en verduurzaming van gebouwen.

Wat kun je van ons verwachten?
Durven…. door te doen! Daar geloven wij in. Niet iedereen past bij VORM. We werken met eigenheimers, mensen met een mening, met ambities om te groeien en om samen te winnen. Dat doen we vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Rotterdam. Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een mooie stagevergoeding te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 
 

Jurrian - Planvoorbereider

“Je krijgt de ruimte om dingen aan te pakken op een manier die bij je past.”

Jurrian - Planvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert