Senior Werkvoorbereider Renovatie

Details

Locatie: Projectlocatie
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Renovatie
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Senior
Salarisniveau: 4500 - 6000

Wat krijg je?

  • Discretionaire bonus
  • Vaste aanstelling is bespreekbaar
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Standaard een 13e maand
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Surface en iPhone
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar

Is het ook jouw passie om betaalbare en comfortabele woningen in een leefbare buurt beschikbaar te houden? VORM daagt je uit!

Superblije bewoners. Daar werk jij iedere dag voor! Jij bent dé expert die ervoor zorgt dat renovatieprojecten van VORM succesvol worden gerealiseerd. Als senior werkvoorbereider doorgrond je het gehele werk. Op technisch en organisatorisch vlak haal jij het optimale uit de opgave. Je bent de spil in het uitvoeringsteam. Samenwerken is een grondhouding, zowel met opdrachtgever, ketenpartners en onderaannemers. Dagelijks werken we samen aan het beschikbaar houden van betaalbare woningen in Nederland. Tegelijkertijd maken we de woningen duurzaam én de buurt leefbaar. Een belangrijke verantwoordelijkheid, waarvoor jij jouw expertise inzet.

Waar kom je te werken?

Kom jij de rol van senior werkvoorbereider renovatie vervullen bij VORM? Dan kom je te werken bij een mooie club! Hard werkende mensen met samen één doel: betaalbare en comfortabele woningen in een leefbare buurt beschikbaar maken en houden. Dit is ook een veilige buurt, waar bewoners trots op zijn nadat jij met jouw team het project verlaat. Dit doen wij graag samen. Dus investeren we ook in onze mensen. Samen komen we tot het allerbeste resultaat!

Wat ga je doen?
Het renoveren van bestaand vastgoed is bij VORM één van de vijf expertises. Het allerbelangrijkste: jij overziet het project in detail én op hoofdlijnen. Jij stelt het optimale voorbereidingsschema op, zorgt voor de juiste technische uitwerking. Je vertaalt dit naar de inhoud van inkoopcontracten, koopt in en bewaakt budgetten, Naast jouw dagelijkse werk, blijf jij jezelf ook verdiepen in jouw vakgebied. Zoals ontwikkelingen op het gebied van bestaand vastgoed, resultaatgericht samenwerken en LEAN technieken. Dit maakt jou tot dé expert in renovaties.

Jouw kwaliteiten die wij graag benutten
Wij vragen van jou HBO werk- en denkniveau richting bouwkunde en zo’n vijf jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider in de bouw, ervaring in renovatie is geen must, hart voor renoveren is dat wel. Je stelt hoge eisen aan jouw eigen werk, maar óók aan dat van anderen. Tegelijkertijd ben je klantgericht, creatief en ondernemend, om met jouw team tot het allerbeste resultaat te komen. Jij zorgt met jouw positieve instelling en werkplezier voor ultiem blije bewoners én medewerkers. Werkgeluk vinden wij belangrijk!

Jij bent iemand die denkt in oplossingen. Ligt de druk een keer wat hoger, ook dan hou jij je hoofd koel en blijf je gestructureerd en accuraat werken. Wat we bovenal vragen is iemand met passie voor bestaand vastgoed en het renoveren daarvan!Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarde: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Zie je een match, bel, mail of app Rob Meijer (r.meijer@vorm.nl) Hoofd Realisatie bij VORM Renovatie (mobiel: 06- 22507054).

Marcel – Projectleider Realisatie

“Gisteren om deze tijd bereidde ik mezelf voor op mijn eerste werkdag bij VORM. Eerste indruk: Leuke nieuwe collega’s, fijne sfeer en werkomgeving en goede digitale werktools: het werkt meteen vandaag al.”

Marcel – Projectleider Realisatie

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert