Senior projectorganisator

Locatie: Projectlocatie
Functiecategorie: Werkvoorbereiding
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Transformatie en Renovatie B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Jij schrikt niet van een orderportefeuille van €50 miljoen aan projecten per jaar? Laat jij jouw hoofd niet op hol brengen door 20 tender projecten per jaar? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Senior Projectorganisator ben je, samen met de calculator, verantwoordelijk om onze projecten gereed te maken voor de uitvoering. Het inrichten van bouwplaatsen, het toepassen van de bouwsystemen en -normen zie jij als een uitdaging, waarbij je steeds de meest efficiënte keuze nastreeft met de beste kosten- en batenverhouding. Je speelt ook een rol bij tenders waarbij je meedenkt om te komen tot het meest optimale plan voor de opdrachtgever. Voor elk project geldt dat veiligheid een zeer belangrijk uitganspunt is. Samen met het team inspireer je elkaar om te komen tot de beste resultaten.

Naast het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden vind je het ook belangrijk om op de hoogte te blijven van alles wat speelt in de branche. Je bent altijd op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van onder meer bestaand vastgoed, BIM, Resultaatgericht Samenwerken, LEAN technieken en Total Cost of Ownership en dit maakt je tot een expert op jouw vakgebied.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau. Door jouw ervaring is het perfect voorbereiden van projecten een vanzelfsprekendheid waarbij je de kosten en kwaliteit op de juiste wijze tegen elkaar afweegt. Je denkt vooruit en weet alle betrokkenen te enthousiasmeren en mee te nemen in het proces. Je neemt daarbij zelf verantwoordelijkheid en weet deze ook neer te leggen bij wie of waar ze hoort. Je bent altijd op zoek naar nieuwe inzichten die toegepast kunnen worden in jouw projecten en ook op maatschappelijk vlak. Ook in tijden van drukte ga je accuraat en gestructureerd te werk.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij VORM Transformatie en Renovatie. Wat is er mooier dan een oud en misschien zelfs wat sleets gebouw een volledig nieuwe bestemming te geven met een eigentijds uiterlijk? VORM Transformatie en Renovatie is onderdeel van VORM Holding en expert op het gebied van het ‘ombouwen’ van bestaand vastgoed. We behoren binnen ons werkterrein dan ook niet voor niets tot de top 5 van Nederland. Je werkt nauw samen met de collega’s die de ontwikkeling hebben voorbereid bij VORM Transformatie en Ontwikkeling.

Van het imposante staatsdrukkerijgebouw op de Binckhorst in Den Haag tot monumentale kloosters in Noordwijk en Leiden; we geven gebouwen en hun omgeving een nieuwe bestemming, met respect voor authentieke details en materialen. Binnenkort verhuizen we zelf naar een speciaal door ons en voor VORM getransformeerde locatie. In 2020 nemen we onze intrek in het historische gebouw ‘De Nieuwe Maaskant’. Een nieuwe mijlpaal voor VORM en tevens een nieuwe stap in de historie van dit gebouw. Ga jij met ons de uitdaging aan om nieuwe historie toe te voegen aan bestaande gebouwen?

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Je speelt ook een rol bij tenders waarbij je meedenkt om te komen tot het meest optimale plan voor de opdrachtgever. ”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Javad - Werkvoorbereider

“De dynamiek en het gepuzzel is een klus op zich”

Javad - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert