Secretaresse

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Administratief
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Transformatie en Ontwikkeling B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: 33-40 uur
Weet jij het overzicht te behouden met 50 afspraken per week? Jij houdt met gemak 16 spreekwoordelijke ballen in de lucht? VORM daagt je uit.

Wat ga je doen?
Als secretaresse van VORM Transformatie&Ontwikkeling ondersteun je het leidinggevend team bij een breed scala van ondersteunende werkzaamheden. Je bent meester in het beheren van agenda’s, inplannen van afspraken en het verzorgen van planningen van dag tot dag, waarbij je logisch en volgordelijk te werk gaat en rekening houdt met inhoudelijke voorbereidingstijd. Je bewaakt de deadlines en besluitenlijsten. Het agenda en mailbeheer neemt zo'n 70% van je tijd in beslag. Je verzorgt ook de projectbrieven en de communicatie met de stakeholders. Daarnaast verricht je ook een aantal administratieve taken in het financiële systeem. Je speelt een belangrijke rol in de organisatie van bijeenkomsten en andere afdelingsactiviteiten en hebt aandacht voor het sociale aspect zoals verjaardagen ed.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent integer en weet de werkzaamheden een duidelijke kop en staart te geven. Je hebt een scherp overzicht van de afspraken en informeert proactief je collega’s over lopende zaken en nog te behalen deadlines. Je hebt een hbo werk- en denkniveau aangevuld met een secretaresse opleiding en/of ervaring. De vastgoed en/of bouwbranche is jou bekend en je hebt hier bij voorkeur al ervaring mee. Het projectmatig werken is je niet vreemd en pas je eenvoudig toe. Door jouw ervaring vind je zonder moeite de weg in de digitale wereld en al haar toepassingen. Wellicht overbodig, maar de Nederlandse taal beheers je perfect in woord en geschrift.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze bouwende projectontwikkelaar met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om successen te realiseren. VORM is een familie van bedrijven en VORM Holding is de moedermaatschappij. In totaal werk je samen met zo'n 280 VORM’ers.

Waar kom je te werken?
Transformatie is volgens ons het antwoord op de groeiende vraag naar woonruimte in de stad. Schoolgebouwen, historische loodsen, kantoren en voormalige fabrieken worden door ons omgevormd tot duurzame en moderne woongebouwen. Vaak met behoud van de historische waarde en authentieke details. Als transformatiespecialist zien we bij VORM Transformatie & Ontwikkeling – onderdeel van VORM Holding – de uitdaging in het creatief omgaan met alles wat er in en om het gebouw aanwezig is. Bij VORM Transformatie en Ontwikkeling geven we iconische oude gebouwen een nieuwe toekomst en ontwikkelen voort op de liefde waarmee ze zijn gesticht.
In ons nieuwe kantoor in Rotterdam zijn we thuis waar we horen. Op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om deze locaties te transformeren tot een levendige woonomgeving?

Het team van VORM Transformatie en Ontwikkeling bestaat uit 3 man die werken vanuit ons kantoor in Rotterdam. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Transformatie & Ontwikkeling er een is. In totaal werk je samen met 280 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten. Meer weten over VORM klik hier.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden bieden. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt er alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijke vlak.
Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Jouw toekomst begint hier.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Frank - Senior Werkvoorbereider

“De diversiteit en complexiteit van de projecten zorgt voor de nodige uitdaging. Daar houd ik van.”

Frank - Senior Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert