Regiomanager acquisitie conceptontwikkeling Utrecht

Details

Locatie: Hybride: kantoor / thuis
Functiecategorie: Commercieel
Opleidingsniveau: WO
Team: VORM Ontwikkeling / Afdeling Concepten
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Senior

Wat krijg je?

  • Surface en iPhone
  • Standaard een 13e maand
  • Discretionaire bonus
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar

Jij ligt niet wakker van 42 tenders per jaar? Ga jij jouw steentje bijdragen aan het verhogen van onze omzet van €550 miljoen? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als regiomanager acquisitie conceptontwikkeling kom je te werken in het team van de afdeling Concepten. Je bent actief in de beginfase van vastgoed- en gebiedsontwikkeling en werkt aan de acquisitie, ontwikkeling en implementatie van overtuigende en onderscheidende projecten voor de regio Utrecht. Je werkt samen met verschillende partners – zoals (landschaps)architecten, constructeurs, duurzaamheidsadviseurs en beleggers – en eindgebruikers aan tenders en één-op-één acquisities.

Samen met een team van ruim 10 conceptontwikkelaars werk jij aan de verwerving van spraakmakende VORM projecten. In korte sprints haal jij alles uit de kast om tenderprojecten op alle fronten onderscheidend te maken. Als regiomanager acquisitie conceptontwikkeling zal je acquisitieplannen in beeld brengen van jouw marktgebied. Je analyseert de gegevens en vertaalt dit naar nieuwe (woon)concepten voor de verwervingen. Je doet dit samen met jouw team.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt WO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 7 jaar werkervaring in vastgoed. Je bent iemand die eerst denkt en dan doet en je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Door jouw ruime ervaring is het opzetten en bewaken van de procesgang van elk project een vanzelfsprekendheid voor je. Je bent gewend om in een snelle dynamische omgeving te werken en legt de lat voor jezelf hoog om tot overtuigende en onderscheidende oplossingen te komen. Hiervoor beschik je in ieder geval over creativiteit, kennis van de markt, visie en realiteitszin. Je schakelt snel en ziet 'problemen' als uitdagingen waarbij je in staat bent om overtuigende oplossingen aan te dragen. Out of the box denken is jouw tweede natuur.

Binnen Utrecht en de regio ben jij een verbinder met een groot netwerk. Je kent de markt goed en weet met jouw analytisch vermogen snel de kansen te bepalen om op in te springen. Je zet jouw uitgebreide netwerk in om nieuwe kansen en leads te ontdekken. Wat is er mooier dan de projecten die jij hebt gewonnen bij een tender, ook gerealiseerd te zien?

Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkelingen die zich binnen het vakgebied voordoen als ook maatschappelijke ontwikkeling die van invloed zijn op vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Je bent commercieel, ondernemend en communicatief vaardig en daarnaast ook een echte teamspeler. Jij bent degene die aan het stuur zit om samen met het team een prachtig, spraakmakend en winnend project in te dienen bij tenders. Geen langdurige projecten, juist in korte tijd alles uit de kast halen om het project op alle fronten onderscheidend te maken, qua architectuur, financieel en technisch. Samen met het team inspireer je elkaar om te komen tot de beste resultaten. Vanuit jouw senior rol coach je jonge conceptontwikkelaars om het beste uit hen zelf te halen. Binnen VORM winnen we als team. Je hebt dan ook een brede visie en communiceert met je directe collega’s over de voortgang van projecten en nieuwe kansen.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Vanaf de acquisitie, de initiatiefase en het creatieve concept tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer neemt VORM Ontwikkeling voor onze opdrachtgevers, zowel binnen als buiten VORM Holding, alle zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Als ontwikkelende bouwer zijn project- en gebiedsontwikkeling ons werkterrein, maar ook geïntegreerde contractvormen, zoals Design Build en Design Construct. We werken bij de ontwikkeling en realisatie van onze prachtige gebouwen nauw samen met onze eigen VORM-collega’s, onze opdrachtgevers en ketenpartners. Zo combineren we ervaring met innovatie en zakelijkheid met betrokkenheid. In Rotterdam zitten we op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren.

De afdeling Concepten maakt onderdeel uit van VORM Ontwikkeling. Het team van Concepten bestaat uit 15 conceptontwikkelaaars en is uitdrukkelijk bezig met acquistie en tenders. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Ontwikkeling er een is. In totaal werk je samen met 370 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten. Meer weten over VORM klik hier.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden bieden. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt er alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijke vlak. Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Jurrian - Planvoorbereider

“Je krijgt de ruimte om dingen aan te pakken op een manier die bij je past.”

Jurrian - Planvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert