VORM daagt je uit!

Voor iedereen een betaalbare en unieke woning in een leefbare wijk realiseren. Dat is wat je doet als VORM-er. Wij dagen je uit met gave projecten waarbij we de nieuwste technologie en gebruikersinzichten inzetten. Denk aan circulair en energieneutraal bouwen. Maar ook aan de inzet van slimme toepassingen zoals SmartHomes, OMRT en de ontwikkeling van nieuwe initiatieven binnen VORM. Nieuwe bedrijven die zich onder meer bezighouden met de ontwikkeling van prefab-oplossingen, standaardisatie, houtbouwproducten en buurtontwikkeling. Iedere dag werken we aan de realisatie van prachtige projecten en denken we na hoe we het bouw- en ontwikkelproces duurzaam kunnen versnellen om samen impact te maken. Geen woorden, maar daden. Zo doen we dit al 100 jaar!

Foto: Peter Lodder

Samen maken wij de toekomst

Winnen als team! Daar geloven wij in. Wij werken met mensen die samen willen bouwen aan een duurzame toekomst. Mensen die niet alleen praten, maar ook echt dingen doen. Mensen met een eigen mening en de ambitie om individueel en als team te groeien. Of je nu op zoek bent naar een baan op kantoor of de bouwplaats, of mee wilt bouwen aan de ontwikkeling van een van de nieuwe bedrijven binnen VORM. Het kan allemaal. Bouw jij samen met ons mee aan de oplossingen voor het woningtekort in Nederland en draag jij bij aan de realisatie van een betaalbare en unieke woning voor iedereen? Samen maken wij de toekomst!

Foto: Peter Lodder

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures

Trots op onze VORM-ers

Martijn - Werkvoorbereider

“VORM gaat persoonlijk met je om, je bent geen nummer. Er wordt veel voor de medewerkers georganiseerd.”

Martijn - Werkvoorbereider

Michel – Modelleur

“Het mooie aan mijn werk is samen met mijn collega’s technische problemen oplossen voor uitdagende projecten.”

Michel – Modelleur

Bart - Werkvoorbereider

“Dingen zijn tot in de puntjes geregeld en ze denken met je mee over de meest uiteenlopende aspecten van je werk, persoonlijke ontwikkeling of ideeën”

Bart - Werkvoorbereider

Frank - Senior Werkvoorbereider

“De diversiteit en complexiteit van de projecten zorgt voor de nodige uitdaging. Daar houd ik van.”

Frank - Senior Werkvoorbereider

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert