QHSE Medewerker

Details

Locatie:
Functiecategorie:
Opleidingsniveau:
Team:
Dienstverband:
Uren per week:
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Vaste aanstelling is bespreekbaar
  • Standaard een 13e maand
  • Surface en iPhone
  • Discretionaire bonus
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het tijdig afwikkelen van alle helpdeskvragen die van vanuit de organisatie komen. Je taken bestaan uit registratie, prioritering en het benoemen van eigenaren. Je bewaakt het proces van afhandeling en communiceert hierover. Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer van de diverse softwarepakketten die binnen de QHSE afdeling in gebruik zijn.

In deze functie maak je onderdeel uit van onze afdeling QHSE en biedt je je directe collega’s een helpende hand waar mogelijk. Je ondersteunt tevens in diverse administratieve werkzaamheden en heb je een belangrijke rol in het verbeteren van ons management systeem. Je hebt een pro actieve rol in het signaleren van tekortkomingen en krijgt er energie van om dit met het team te kunnen verbeteren. Je stimuleert het collectieve bewustzijn op het gebied van procesmatigheid, kwaliteit, ARBO en milieu binnen de gehele organisatie, ondersteunt bij (de voorbereiding van) interne en externe audits en signaleert tekortkomingen en stuurt het verbeterproces aan. Naast de verantwoordelijkheden die horen bij jouw eigen functie, heb je ook een belangrijke rol in het samen met het team verder vormgeven van deze functie en het professionaliseren van onze afdeling en het managementsysteem. Je hebt een proactieve rol in het signaleren van tekortkomingen en krijgt er energie van om dit samen met het team te kunnen verbeteren.


Wat zijn jouw kwaliteiten?
Jij hebt MBO+ werk- en denkniveau en ervaring met kwaliteitsmanagement en procesverbetering. Je bent succesvol in het herkennen en (helpen) oplossen van problemen. Je draagt actief bij aan het gezamenlijke resultaat en bent in staat ideeën en meningen in toepasselijke en begrijpelijke taal aan anderen duidelijk te maken.

Daarbij beschik je over goede communicatieve eigenschappen en ben je goed in het stellen van prioriteiten. Ervaring in de bouwsector is een pré. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent in staat draagvlak te creëren in de projectteams zodat deze elke dag veiliger werken. Je denkt in praktische oplossingen, houdt het doel voor ogen en gaat accuraat en gestructureerd te werk.

Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen en/of werken, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Onze familie van bedrijven bestaat uit een groot aantal bv’s met elk hun eigen expertise. VORM heeft hiermee alle bouw- en ontwikkeldisciplines onder één dak beschikbaar voor onze partners en kopers. VORM is actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jouw werkplek zal zowel op het hoofdkantoor zijn als op de bouwplaatsen van onze projecten. In totaal werk je samen met zo'n 380 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Je krijgt een opleiding in LEAN en wordt opgeleid tot minimaal Green Belt.


Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wil doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarde: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM’ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

Martijn - Werkvoorbereider

“VORM gaat persoonlijk met je om, je bent geen nummer. Er wordt veel voor de medewerkers georganiseerd.”

Martijn - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert