QHSE Medewerker Veiligheid

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Beheer B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: ["33-40 uur","25-32 uur"]
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 35

Wat krijg je?

  • Vaste aanstelling is bespreekbaar
  • Discretionaire bonus
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Surface en iPhone
  • Standaard een 13e maand

Zit veiligheid in jouw DNA en wil je van daaruit een inspirerende, coachende rol spelen op de projecten van onze verschillende bouwbedrijven? Krijg je energie van het bezoeken van onze bouwplaatsen en uitvoeren van dagelijkse veiligheidsrondes? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Jij draagt zorg voor de Veiligheid, Gezondheid en Milieu zaken binnen VORM en initieert daarbij behorende verbeterprocessen. Je voert dagelijks veiligheidsrondes uit op de projectlocaties en kan ter plekke advies en ondersteuning geven aan de projectleiding. Je bespreekt en legt alle zaken vast met betrekking tot (bijna) ongevallen. Nog belangrijker is het voorkomen van ongevallen en milieu incidenten, acties hiertoe leg je vast en je volgt deze op. Je bent betrokken bij het opstellen van de RI&E’s/TRA’s en V&G plannen voor onze projecten. Vanuit deze rol bewaak je ook de kwaliteit en prioritering van de maandelijkse toolboxen en werkplekinspecties door de projectteams. Dit doe je in nauwe samenwerking met de collega’s op de projecten; doordat je vaak op de projecten te vinden bent, weet je wat er speelt en adviseer en ondersteun je waar nodig. In deze functie maak je onderdeel uit van onze vernieuwde QHSE afdeling. Naast jouw verantwoordelijkheid in het verbeteren van onze veiligheidsorganisatie, heb je ook een belangrijke rol in het samen met het team verder vormgeven van deze functie en het professionaliseren van onze afdeling en het management systeem. Je hebt een pro actieve rol in het signaleren van tekortkomingen en krijgt er energie van om dit samen met het team te kunnen verbeteren.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Jij hebt HBO werk- en denkniveau en een MVK opleiding. Daarbij beschik je over een brede kennis van bouwen en veiligheidsmanagement. In onze projecten volgen we de LEAN filosofie en het is een pré wanneer je hier al ervaring mee hebt. Ervaring in de bouwsector is een must; je bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent in staat draagvlak te creëren bij de projectteams; samen zorgen we ervoor dat we elke dag veilig(er) werken en weer veilig thuis komen. Je denkt in praktische oplossingen, houdt het doel voor ogen, begrijpt de bouwdynamiek en gaat accuraat en gestructureerd te werk.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen en/of werken, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Onze familie van bedrijven bestaat uit een groot aantal bv’s met elk hun eigen expertise. VORM heeft hiermee alle bouw- en ontwikkeldisciplines onder één dak beschikbaar voor onze partners en kopers. VORM is actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jouw werkplek zal zowel op het hoofdkantoor zijn als op de bouwplaatsen van onze projecten. In totaal werk je samen met zo'n 380 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarde: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM’ers met passie.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM’ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Els Janse. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Els (telefoon: 010 - 642 1340).

Michel – Modelleur

“Het mooie aan mijn werk is samen met mijn collega’s technische problemen oplossen voor uitdagende projecten.”

Michel – Modelleur

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert