QHSE Medewerker – Duurzaam Hout

Details

Locatie:
Functiecategorie:
Opleidingsniveau:
Team:
Dienstverband:
Uren per week:

Wat ga je doen?

Als QHSE Medewerker Duurzaam Hout ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze duurzaam geproduceerd hout certificeringen (FSC, PEFC en STIP) en alles wat daarbij komt kijken. In deze functie maak je onderdeel uit van onze afdeling QHSE en bied je je directe collega’s een helpende hand waar mogelijk. Meedenken in de ontwerpfase van een project als het gaat om leverancierskeuze en de juiste certificeringen en registraties; en van een vraag van onze uitvoerende projectteams tot het begeleiden van onze interne- en externe audits. In deze functie doe je het allemaal! Je fungeert als sparringpartner voor de projectteams; voor zowel onze productie- en ontwikkelbedrijven als onze eigen maakbedrijven.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

De drive om te zorgen dat we 100% duurzaam geproduceerd hout toepassen in onze projecten én dat ook nog eens goed registreren; dat is waar jij je bed voor uit komt. Je draagt verantwoord bosbeheer een warm hart toe en wilt je graag verdiepen in de wet- en regelgeving rondom duurzaam bosbeheer.

Je creëert van nature het ‘wij-gevoel’, hebt een proactieve houding en bent vanzelfsprekend een representatieve vertegenwoordiger van VORM en haar belangen. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende partijen waar je dagelijks contact mee hebt en bent communicatief vaardig. Het informeren en trainen van onze medewerkers over het beleid en de werkwijze in dit kader is één van jouw taken.
Je werkt nauwkeurig en hebt hoge kwaliteitsnormen en streeft naar voortdurende verbeteringen en borging van kwaliteit.

Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

VORM is een familie van bedrijven. Vanuit ons kantoor aan de Schiehaven in Rotterdam werk je samen met 400 VORM’ers aan de meest bijzondere projecten door heel het land. Jouw standplaats is ons kantoor in Rotterdam en daarnaast bezoek je regelmatig de diverse bouwplaatsen.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie, waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden binnen VORM. Wat je graag wil doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Lees ook alvast onze beleidsverklaring: https://vorm.nl/storage/downloads/beleidsverklaring-toepassing-duurzaam-geproduceerd-hout-april-2021.pdf

Jouw toekomst begint hier.

Martijn - Werkvoorbereider

“VORM gaat persoonlijk met je om, je bent geen nummer. Er wordt veel voor de medewerkers georganiseerd.”

Martijn - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert