Projectontwikkelaar

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Transformatie en Ontwikkeling B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: 33-40 uur
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Surface en iPhone
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Standaard een 13e maand
  • Discretionaire bonus
Wil jij mede verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van “complexe binnenstedelijke” nieuwbouw en transformatie projecten? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als projectontwikkelaar bij VORM Transformatie en Ontwikkeling ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van “complexe binnenstedelijke” nieuwbouw en transformatie projecten. Samen met een team van specialisten, ben je vanaf de eerste ontwerpfase tot en met de oplevering van de bouw nauw betrokken. Je coördineert en bent verantwoordelijk voor het project. Je bent hierbij voornamelijk bezig met processen initiëren, aansturen van projectteams en bijbehorende acties, contractmanagement en het ondersteunen van de teamleiders in het gehele ontwikkeltraject. Je handelt proactief, bent ondernemend en implementeert innovaties in het proces.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een HBO opleiding in Bouwkunde of Real Estate en minstens 3 jaar relevante werkervaring als ontwikkelaar en/of projectontwikkelaar binnen de woningbouw.
Het doorlopen van de diverse besluitvormingsprocessen zie jij als een uitdaging en ook van het commerciële traject word je enthousiast. Een proactieve houding met een gezonde dosis nieuwsgierigheid behoren tot jouw kernkwaliteiten.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze bouwende projectontwikkelaar met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om successen te realiseren. VORM is een familie van bedrijven en VORM Holding is de moedermaatschappij. In totaal werk je samen met zo'n 350 VORM’ers.

Waar kom je te werken?
Als ontwikkelende bouwer zijn project- en gebiedsontwikkeling ons werkterrein. Daarnaast is transformatie volgens ons het antwoord op de groeiende vraag naar woonruimte in de stad. Schoolgebouwen, historische loodsen, kantoren en voormalige fabrieken worden door ons omgevormd tot duurzame en moderne (woon)gebouwen. Vaak met behoud van de historische waarde en authentieke details.

In ons nieuwe kantoor in Rotterdam zijn we thuis waar we horen. Op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om deze locaties te transformeren tot een levendige woonomgeving?

Het team van VORM Transformatie en Ontwikkeling bestaat uit drie medewerkers die werken vanuit ons kantoor in Rotterdam. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Transformatie & Ontwikkeling er een is. In totaal werk je samen met 350 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM’ers met passie.
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden bieden. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt er alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijke vlak.
Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM’ers met passie.


“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Patrick - Uitvoerder

“VORM heeft meteen in het beginstadium van de Corona perikelen duidelijke beslissingen genomen en middelen ingezet waardoor we snel door konden met ons werk. En dat is fijn.”

Patrick - Uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert