Projectontwikkelaar Houtbouw bij Timberfy

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM
Dienstverband:
Uren per week:
Carrièreniveau: Medior

Timberfy, een dynamische start-up in de houtbouw, zoekt een enthousiaste Projectontwikkelaar met een passie voor innovatie en duurzaamheid. Ben jij de persoon die vernieuwend denkt, kostenbewust opereert en gedreven is om samen met onze maakpartijen grensverleggende projecten te realiseren? Lees dan meer over ons

Over Timberfy

Bij Timberfy zijn we op een missie om de manier waarop we woningen bouwen te transformeren. Ons vernieuwende en disruptieve proces combineert digitalisering, duurzaamheid en effectieve samenwerking om de woningbouw in binnenstedelijke gebieden te versnellen. Wij benutten de kwaliteiten van traditionele ontwikkelaars en voegen hier nieuwe kennis en anders denken aan toe. Onze focus ligt op het ontwerpen en realiseren van maximaal duurzame en betaalbare woningen. We zijn niet alleen bouwers, we zijn visionairs die bouwen aan een betere toekomst voor wonen. Wij geloven in een wereld waarin duurzaamheid, snelheid en toegankelijkheid de norm zijn in de woningbouw. Ons doel is om de grenzen van de bouwsector te verleggen door innovatieve technologieën en slimme ontwerpstrategieën te combineren, resulterend in unieke en hoogwaardige woonproducten die tegelijkertijd betaalbaar zijn.

Timberfy streeft ernaar om maximaal duurzame en betaalbare houten woonproducten te ontwikkelen en realiseren, waarbij digitalisering en efficiëntie de sleutel zijn tot snelle en kwalitatieve bouwprocessen.

Waar je de handen voor uit de mouwen mag steken:

Wat we graag van je zien

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

“Je talent erkennen en je de kans geven om daar stappen in te maken. Dat pakken ze hier goed aan.”

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert