Projectmanager Buurtboost

Details

Locatie: ["Hybride: combinatie kantoor-thuis","Rotterdam"]
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Ontwikkeling B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Salarisniveau: 4500 - 5200

Wat krijg je?

  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Surface en iPhone
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Standaard een 13e maand
  • Discretionaire bonus
Lijkt het jou leuk om te werken aan de verbetering van buurten vanaf de ontwikkelfase tot en met oplevering? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Projectmanager Buurtboost werk je aan de verbetering van buurten vanaf de ontwikkelfase tot en met de oplevering. Samen met onze opdrachtgevers, gemeenten, bewoners, stakeholders en maakpartners ontwikkel je de plannen, bewaak jij de voortgang, beheer je de budgetten en lever je een belangrijke bijdrage bij het aanjagen van de wijkverbetering. Als expert lever je toegevoegde waarde binnen het BuurtBoost team bij nieuwe initiatieven en trajecten. Je gaat overeenkomsten beoordelen en ook het beoordelen van de financiële en technische kant zal onderdeel van jouw takenpakket zijn. Uiteraard stel je alle bevindingen, zoals voortgangrapportages en contracten op. Je bent het eerste aanspreekpunt van de onder jou vallende projecten en in de realisatiefase stuur jij de maakpartners aan. Door al jouw contacten heb je een breed netwerk waarin je mogelijke kansen kan traceren om deze vervolgens te delen met het team.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent een ondernemende professional met een afgeronde HBO- of academische opleiding (bouwkunde, vastgoedmanagement) aangevuld met minimaal vijf jaar relevante werkervaring in woningontwikkeling in zowel opstal- als gebiedsontwikkelingen. Heb je ervaring als Ontwikkelaar bij een corporatie, of ervaring in samenwerkingen met corporaties, dan is dat een pré. Om succesvol te zijn als Ontwikkelaar bij VORM ben je resultaatgericht, analytisch, conceptueel sterk en ben je in staat verschillen te overbruggen en verschillende stakeholders te verbinden. Daarnaast ben je communicatief sterk, beschik je naast overtuigingskracht ook over een sterk luisterend vermogen en beschik je over een grote gunfactor. Je bent in staat om toegevoegde waarde te creëren in projecten, door middel van eigen initiatieven. Je hebt een open houding en bent integer. Zo onderhoud je contacten met stakeholders en schep je voorwaarden die bijdragen aan een haalbare ontwikkeling vanuit een buurtgeoriënteerde benadering.Wie is VORM?
VORM is een innovatieve bouwer en ontwikkelaar en bestaat ruim 103 jaar. We zijn een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Onze ambitie luidt 'Een betaalbare en unieke woning in een leefbare wijk voor iedereen in Nederland'. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. We bewegen mee met de markt, verleggen grenzen, zijn veerkrachtig en we bieden jou een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Welkom bij BuurtBoost! Wij zijn dé Nederlandse buurtontwikkelaar met een maatschappelijke missie: iedereen verdient namelijk woongeluk! Samen met en in opdracht van woningcorporaties verbeteren wij naoorlogse woonwijken. Dit pakken wij integraal aan met als doel: versnelling, betaalbare woningen, leefbaarheid en met maximaal draagvlak. Dit bereiken wij door samenwerking, partnerships, en door innovatieve producten en tools te ontwikkelen voor iedere stap in het proces. Heb jij sociale en duurzame ambities binnen je carrière? Dan is de positie van Projectmanager iets voor jou! BuurtBoost biedt een fijne, diverse, open en impactvolle werkomgeving. Laten we samen impact maken!

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een unieke plek bij BuurtBoost, een jong nieuw initiatief van VORM. Je wordt onderdeel van een klein team met grote ambities dat de komende jaren snel zal groeien. Deze groei biedt jou de mogelijkheid je te specialiseren in het type werk dat past bij jouw competenties en ambities. Je kunt bij ons een goed salaris verdienen in combinatie met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en meebouwen aan de toekomst van Nederland en de versnelling van de bouw.“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Martijn - Werkvoorbereider

“VORM gaat persoonlijk met je om, je bent geen nummer. Er wordt veel voor de medewerkers georganiseerd.”

Martijn - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert