Projectleider Voorbereiding

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Bouw B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Standaard een 13e maand
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Bonusregeling

In deze rol werk en ontwikkel jij de projecten uit tot concrete bouwplannen. VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Projectleider Voorbereiding draag je zorg voor de engineering en voorbereiding van het project binnen alle gestelde randvoorwaarden waaronder de gestelde budgetten. Je geeft leiding aan werkvoorbereiders en legt verantwoording af aan ons Hoofd Productie. Je zet de organisatie op van het projectteam alsook het gehele voorbereidingsproces. Je stuurt en coacht het team van werkvoorbereiders. Samen met de projectleider Realisatie bewaak je de voortgang en kwaliteit van de engineering en projectvoorbereiding van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van de contracten en onderhandelt over prijsaanbiedingen en voorwaarden met opdrachtgevers cq afnemers en legt deze vast. Je draagt zorg voor het opstellen van diverse begrotingen en stelt tijdig een juist financieel projectoverzicht op met onder andere de cashflow. Je rapporteert periodiek samen met de Projectleider Realisatie aan het MT. Bij verkoopprojecten stuur je ook het kopers-keuze traject aan.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
We vragen minimaal HBO denkniveau liefst met richting bouwkunde aangevuld met de nodige ervaring. Je beschikt uiteraard over VCA. Je bent vaardig in het plannen en organiseren van zaken en het bewaken van de gestelde doelen. Je kan goed en constructief onderhandelen om het beste resultaat te behalen. Het aansturen van het team doe je op zodanige wijze dat je het beste uit de mensen naar boven haalt. Samenwerken vind je zeer belangrijk. Voor het nemen van beslissingen verzamel je alle informatie en zorgt ervoor dat de voortgang van het proces niet in het geding komt. Je signaleert en herkent snel mogelijke obstakels in het proces. Je hebt een pro actieve houding en bent zowel in woord als schrift een representatieve vertegenwoordiger van VORM Bouw.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een fijne werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM is momenteel actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jij komt op één van onze prachtige projecten te werken. Samen met de collega's van het uitvoeringsteam. We werken nauw samen met al onze opdrachtgevers, en gaan voor het beste resultaat op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Dat zie je niet alleen terug in de iconische bouwwerken van onze hand, maar ook in onze slagvaardigheid en daadkracht. Vanuit ons kantoor in Rotterdam worden onze projectteams ondersteund door Inkoop, Calculatie en Projectorganisatie.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij de geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn volop opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf.

Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen. Van het imposante Sluishuis en het iconische STATE in Amsterdam tot Sancta Maria in Noordwijk.

Jouw toekomst begint hier.

Ook elke dag het beste uit jezelf halen en winnen als team binnen het allerleukste bouwbedrijf? Solliciteer dan nu!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Michel – Modelleur

“Het mooie aan mijn werk is samen met mijn collega’s technische problemen oplossen voor uitdagende projecten.”

Michel – Modelleur

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert