Projectleider Realisatie

Details

Locatie: Hybride: project / thuis
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Bouw B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Senior
Verlofdagen: 43

Wat krijg je?

  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Bonusregeling

Als Projectleider realisatie coach jij ons uitvoeringsteam. Kun je niet wachten om samen met hen en onze bouwpartners een fantastisch gebouw op te leveren?  VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als projectleider Realisatie draag je zorg voor het realiseren van het project binnen alle gestelde randvoorwaarden waaronder de gestelde budgetten. Je stuurt het uitvoeringsteam aan en legt verantwoording af aan ons Hoofd Productie. Je zet het realisatieproces en de uitvoeringsorganisatie op en bewaakt dit. Je stuurt en coacht het team. Samen met de projectleider Voorbereiding bewaak je de voortgang en kwaliteit van de engineering en projectvoorbereiding van A to Z. Je rapporteert periodiek de projectstatus op financieën, kwaliteit, tijd en veiligheid. Je voert overleg met nutsbedrijven, gemeenten en stakeholders conform het communicatieplan. Tevens ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van eventuele klachten.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
We vragen minimaal HBO denkniveau met richting bouwkunde aangevuld met relevante ervaring. Je beschikt uiteraard over VCA. Je bent vaardig in het plannen en organiseren van zaken en het bewaken van de gestelde doelen. Het aansturen van het team doe je op zodanige wijze dat je het beste uit de mensen naar boven haalt. Samenwerken vind je zeer belangrijk. Voor het nemen van beslissingen verzamel je alle informatie en doet dit op zo'n wijze dat de voortgang van het proces niet in het geding komt. Je signaleert en herkent snel mogelijke obstakels in het proces. Je hebt een pro actieve houding en bent een representatieve vertegenwoordiger van VORM Bouw.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een fijne werksfeer en grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM is momenteel actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jij komt op één van onze prachtige projecten te werken. Samen met de collega's van het uitvoeringsteam. We werken nauw samen met al onze opdrachtgevers, en gaan voor het beste resultaat op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Dat zie je niet alleen terug in de iconische bouwwerken van onze hand, maar ook in onze slagvaardigheid en daadkracht. Vanuit ons kantoor in Rotterdam worden onze projectteams ondersteund door Inkoop, Calculatie en Projectorganisatie.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij de geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie en waar geen dag hetzelfde is, met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn volop opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf.

“Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen. Van het imposante Sluishuis en het iconische STATE in Amsterdam tot Sancta Maria in Noordwijk.”

Jouw toekomst begint hier.

Ook elke dag het beste uit jezelf halen en winnen als team binnen het allerleukste bouwbedrijf? Solliciteer dan nu!


Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Martijn - Projectleider

“Bij VORM worden nieuwe technieken en innovatieve ideeën altijd omarmd. Dat vind ik echt een grote plus bij een werkgever”

Martijn - Projectleider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert