Projectleider Realisatie Renovatie

Details

Locatie:
Functiecategorie:
Opleidingsniveau:
Team:
Dienstverband:
Uren per week:

Wat ga je doen?
Als Projectleider Realisatie ben je actief op het snijvlak van techniek en organisatie. Je bent samen met de uitvoerders en werkvoorbereiders verantwoordelijk voor een veilige en efficiënte uitvoering van projecten. Je staat voor de kwaliteit van de productie en de leefbaarheid voor bewoners tijdens de uitvoering. Je hebt contacten met onze opdrachtgevers, adviseurs, bewoners en extern betrokkenen. Je adviseert in een vroeg stadium de planontwikkelaars met betrekking tot techniek, planning en bouwplaats kosten. Jij maakt de beloften van VORM aan opdrachtgevers en bewoners waar. Je bent verantwoordelijk voor het project vanaf getekende overeenkomst tot en met oplevering en overdracht naar VORM Vastgoed Onderhoud of onze garantie afdeling.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een HBO denkniveau, bent bouwkundig, organisatorisch en financieel sterk. Je bent in staat om mensgericht leiding te geven. Je bent zelf-startend en doelgericht. Door jouw ervaring doorzie je snel risico’s en kansen én weet de ook om te zetten in resultaten. Jouw gedrevenheid uit zich in het efficiënt en toekomstgericht samenwerken met teams en partners met als doel projecten veilig tot een succes te brengen. Verder ben je als geen ander in staat om bestaande processen kritisch te beoordelen waarbij je er niet voor terugdeinst om het gewoon een keer anders te doen.

Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Wat is er mooier dan een bestaand complex te verduurzamen en verbeteren , zodat bewoners hier weer prettig kunnen wonen. VORM is dé expert op het gebied van bestaand vastgoed. Wij werken aan uitdagende projecten waar alles op het gebied van verduurzaming en leefbaar maken samenkomt. Zoals bijvoorbeeld bij de Sluiskreek in Rotterdam, waar wij 360 woningen volledig gemoderniseerd en aardgasvrij hebben gemaakt voor de sociale doelgroep.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Jouw toekomst begint hier.

Frank - Senior Werkvoorbereider

“De diversiteit en complexiteit van de projecten zorgt voor de nodige uitdaging. Daar houd ik van.”

Frank - Senior Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert