Projectleider Realisatie Renovatie

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Renovatie
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 35

Wat krijg je?

  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Surface en iPhone
  • Discretionaire bonus
  • Lease auto of mobiliteitsbudget

Weet jij als geen ander de renovatieplannen veilig en succesvol uit te voeren, waarbij je de klant en kwaliteit niet uit het oog verliest? VORM daagt je uit!

 

Wat ga je doen?
Als Projectleider Realisatie ben je actief op het snijvlak van techniek en organisatie. Je bent samen met de uitvoerders en werkvoorbereiders verantwoordelijk voor een veilige en efficiënte uitvoering van projecten. Je staat voor de kwaliteit van de productie en de leefbaarheid voor bewoners tijdens de uitvoering. Je hebt contacten met onze opdrachtgevers, adviseurs, bewoners en extern betrokkenen. Je adviseert in een vroeg stadium de planontwikkelaars met betrekking tot techniek, planning en bouwplaats kosten. Jij maakt de beloften van VORM aan opdrachtgevers en bewoners waar. Je bent verantwoordelijk voor het project vanaf getekende overeenkomst tot en met oplevering en overdracht naar VORM Vastgoed Onderhoud of onze garantie afdeling.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een HBO denkniveau, bent bouwkundig, organisatorisch en financieel sterk. Je bent in staat om mensgericht leiding te geven. Je bent zelf-startend en doelgericht. Door jouw ervaring doorzie je snel risico’s en kansen én weet de ook om te zetten in resultaten. Jouw gedrevenheid uit zich in het efficiënt en toekomstgericht samenwerken met teams en partners met als doel projecten veilig tot een succes te brengen. Verder ben je als geen ander in staat om bestaande processen kritisch te beoordelen waarbij je er niet voor terugdeinst om het gewoon een keer anders te doen.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Wat is er mooier dan een bestaand complex te verduurzamen en verbeteren , zodat bewoners hier weer prettig kunnen wonen. VORM is dé expert op het gebied van bestaand vastgoed. Wij werken aan uitdagende projecten waar alles op het gebied van verduurzaming en leefbaar maken samenkomt. Zoals bijvoorbeeld bij de Sluiskreek in Rotterdam, waar wij 360 woningen volledig gemoderniseerd en aardgasvrij hebben gemaakt voor de sociale doelgroep.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM’ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Rob Meijer (r.meijer@vorm.nl) Hoofd Realisatie bij VORM Renovatie. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Rob (mob: 06- 22507054).

Wouter - Projectleider voorbereiding

“Het voelde bij VORM vanaf het begin goed.”

Wouter - Projectleider voorbereiding

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert