Project Controller Bouw

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Overig
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Beheer B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Senior
Salarisniveau: 4000 - 5500

Wat krijg je?

  • Discretionaire bonus
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Surface en iPhone
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Standaard een 13e maand
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
Ben jij het financiële aanspreekpunt voor onze projectteams? Ben jij kritisch en durf je op de juiste momenten tegengas te geven? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Project Controller bij VORM maak je onderdeel uit van het Finance team en werk je direct onder de Business Controller Bouw. Je bent het financiële aanspreekpunt voor verschillende projectteams. Jij kent de projecten door en door en bent de financiële spil. Samen met het team zorg jij voor een transparante doorkijk op de lopende projecten, hierdoor wordt tijdig geregistreerd hoe het ervoor staat qua budgetbewaking, voortgang en liquiditeit.
Jij ziet het belang van een correcte en overzichtelijke projectadministratie, voelt je verantwoordelijk hiervoor en voert daar waar nodig correcties door. Jij analyseert, signaleert en rapporteert tijdig afwijkingen, de risico’s en kansen aangaande de financiële situatie en overige werkafspraken (compliance). Ook geef je gevraagd en ongevraagd advies aan de projectleiders op het gebied van financiële beheersing van het project.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een financieel administratieve opleiding op HBO niveau voltooid en minimaal vijf jaar ervaring met het werken in een projectenbedrijf, bent een kei in Excel en snapt hoe een datawarehouse werkt. Je kan gedisciplineerd werken en gaat ook graag uitdagingen aan. Vanzelfsprekend ben je cijfermatig zeer goed onderlegd en werk je accuraat. Je kan snel schakelen en inspelen op de uitdagende omgeving van de financiële wereld en automatisering. Daar je op alle niveaus kan communiceren en je van korte lijnen houdt met de benodigde integriteit ben je resultaatgericht bezig en kan snel tot besluiten komen.Wie is VORM?
Betekenis geven. In de stad, aan de dorpsrand of daarbuiten. Dat doet VORM. Door omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Om te wonen, te werken en te leven. Als toonaangevende partner voor ontwikkeling, bouw, verkoop, herbestemming, transformatie, renovatie en vastgoedonderhoud gaan we altijd voor het beste resultaat.

Samen willen winnen, dat zit diep verankerd in ons DNA. Zo zijn al onze 350 medewerkers sterk verbonden met elkaar. Hierdoor doen we dingen vaak net even anders, gaan wij door waar anderen stoppen. Als bedrijf van doeners weten wij van aanpakken – op-en-top Rotterdams dus.

Dankzij ons team van zelfbewuste aanpakkers met ambitie en lef realiseren we de meest prestigieuze projecten, met name in de Randstad. Vastgoed dat Nederland vorm en kleur geeft en mensen raakt. En hoe complexer het plan, hoe enthousiaster wij worden. Want door gebruik te maken van elkaars expertise doen wij waar anderen denken. Met opgestroopte mouwen en vol vertrouwen. Er heersen een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een familie van bedrijven.

Waar kom je te werken?
VORM bestaat uit een groot aantal bedrijven met elk hun eigen portfolio en specialisme. De afdeling Finance ondersteunt al die bedrijven door samen te werken, te winnen als team en het beste uit alle VORM’ers te halen. Zo maken we van de familie van afzonderlijke bedrijven één team met één en hetzelfde doel: De bouwsector nieuwe energie inblazen door te doen waar anderen denken. Alle talenten in onze organisatie dragen op deze manier bij aan het succes van de VORM-familie. Finance bestaat uit 14 medewerkers, van business controllers tot administratief medewerker.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Afhankelijk van niveau en ervaring, denken we aan een salaris van Euro 4.000-5.500 per maand plus 13de maand, tantième. Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s, wel een jaarlijks opleidingsbudget van Euro 3.000. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Eelke de Brouwer (e.debrouwer@vorm.nl) HR Business Partner. Voor vragen kun je terecht bij Dennis Geerling (Business Controller) 06-51915543
 

Bart - Werkvoorbereider

“Dingen zijn tot in de puntjes geregeld en ze denken met je mee over de meest uiteenlopende aspecten van je werk, persoonlijke ontwikkeling of ideeën”

Bart - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert