Planvoorbereider / Sr. Werkvoorbereider bij VORM 6D wonen

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM 6D Wonen B.V.
Dienstverband:
Uren per week: 33-40 uur
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: Volgens Bouw CAO: 43

Wat krijg je?

  • Surface en iPhone
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Vaste aanstelling is bespreekbaar
  • Discretionaire bonus
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Standaard een 13e maand
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Lease auto of mobiliteitsbudget

Als Planvoorbereider / Sr. Werkvoorbereider bij VORM 6D wonen coördineer je meerdere woningbouw projecten die zich in de ontwikkelfase bevinden richting realisatie. Je werkdagen zijn uitdagend en afwisselend. Lees hier meer over de verschillende taken. 

Als Planvoorbereider / Sr. Werkvoorbereider VORM 6D wonen coördineer je meerdere woningbouw projecten die zich in de ontwikkelfase bevinden richting realisatie. Met als doel het proces als een lopende band te laten fungeren voor alle partijen (Kopersadvies, Constructeur, Werkvoorbereiding, Uitvoering en Partners)

Je maakt keuzes, werkt deze (technisch) uit en bespreekt deze in het team en met de partners. Daar waar nodig draag je innovatieve oplossingen aan en werk je deze uit. Zo ontwikkel je het project binnen de gestelde randvoorwaarden, kwaliteitseisen en binnen budget.

Maar nét zo belangrijk vind je onze klanten, kopers en huurders. Jij ziet het dan ook als jouw taak om het plan te realiseren dat past bij hun wensen.

Na het coördineren van het project richting realisatie houdt het uiteraard niet op. Ook het coachen en vraagbaak zijn van het uitvoeringsteam, en het bijstaan van het werkvoorbereidingsteam behoort tot de werkzaamheden.

Je werkdagen zijn uitdagend en afwisselend. Bovendien heb je contact met veel verschillende collega’s en met externe experts en opdrachtgevers. Zo zorg je binnen de projecten voor een warme overdracht en vliegende start voor je collega werkvoorbereiders/uitvoerders, en werk je afwisselend project overstijgend aan templates, omzetten van een projectmatige ontwikkeling naar het concept en aan kennisdeling binnen de afdeling.

VORM 6D wonen
Je komt te werken bij VORM 6D Wonen op het kantoor op de Schiehaven te Rotterdam.

We zijn een team dat bestaat uit toegewijde collega’s die samen dingen tot een succes willen maken. We hebben soms heerlijke flauwe humor om na hard lachen vervolgens weer samen aan de slag te gaan. Er wordt vaak samen geluncht. Een aantal collega’s haalt daarna nog een frisse neus buiten met een wandeling.
Een hecht team dat eerlijkheid en samenwerken hoog in het vaandel heeft staan.

VORM 6D wonen is het bedrijfsonderdeel van VORM Holding dat zich bezig houdt met de engineering en realisatie van de 6D concept woningen/appartementen. Ons proces en bijbehorende producten zijn het antwoord van VORM op de groeiende vraag naar energiezuinige, betaalbare en slimmere woningen/appartementen. Vanaf de ontwerpfase nemen we deel aan de ontwikkeling van het project en zorgen we met onze partners voor een optimaal proces, het technisch uitwerken en realiseren. Efficiënter ontwikkelen en bouwen, op basis van innovatieve processen en producten. Met als doel, duurzaam, betaalbaar en slimmer bouwen. En veel meer kunnen doen met een hecht team.

Voor de engineering en realisatie maken wij gebruik van de laatste technieken en werken we met partners volgens uitgekiende processen en detailleringen. VORM 6D wonen realiseert de woningen/appartementen in opdracht van ontwikkelaar VORM Conceptwoningen, maar ook in opdracht van externe projectontwikkelaars, beleggers en corporaties.

Ervaring
Jij

Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma's. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarde: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Werken bij VORM
We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Meer weten? Neem gerust contact op met één van onze collega’s! Rick Doeswijk (06-82052184) en Marcel van Veen (06-30129812)
 

Donny - Werkvoorbereider

“Ze stimuleren elkaar om echt meer uit jezelf te halen.”

Donny - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert