Planvoorbereider

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Transformatie en Renovatie B.V.
Dienstverband:
Uren per week: 33-40 uur
Carrièreniveau: Medior
Salarisniveau: 4500 - 5200

Wat krijg je?

  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Surface en iPhone
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Standaard een 13e maand
  • Discretionaire bonus
Heb jij zicht op de belangen van alle betrokken partijen en weet jij deze te verbinden om zo de afgesproken doelstellingen te behalen? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als planvoorbereider bij VORM Transformatie en Renovatie ben je een 'bruggenbouwer'. Je hebt zicht op de belangen van alle betrokken partijen en weet deze te verbinden en behaalt zo de afgesproken doelstellingen. Je onderhoudt contacten met onze adviseurs en je bent op de hoogte van de ins- en outs op het gebied van regelgeving. Daarnaast heb je een adviserende en initiërende rol voor wat betreft de constructie- en materiaalkeuzes. Vanzelfsprekend staat 3D-BIM centraal.

Als planvoorbereider ben je de regisseur van het model waarin partners hun informatie vastleggen en wat uiteindelijk als contractstuk zal worden gebruikt richting productie en realisatie. Wil je jezelf verder ontwikkelen als specialist op het gebied van bouwplaatslogistiek & omgevingsmanagement – bouwkuip, ruwbouw, gevel en dak of juist afbouw en installaties – ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO- opleiding, richting bouwkunde. Door jouw ervaring zijn de (BIM)processen en uitdagingen voor jou niet onbekend. Je bent gedreven en zet graag een resultaat neer. Jouw gedrevenheid uit zich in het efficiënt en toekomstgericht samenwerken met teams en partners met als doel projecten succesvol tot stand te brengen. Jouw proactieve en initiërende
houding maakt dit alles mogelijk. Verder ben je als geen ander in staat om bestaande processen kritisch te beoordelen waarbij je er niet voor terugdeinst om het gewoon een keer anders te doen.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Wat is er mooier dan reeds bestaand ‘oud’ vastgoed een nieuwe bestemming te geven met een eigentijds uiterlijk. VORM is dé expert op het gebied van bestaand vastgoed en behoort tot de Top 5 van Nederland. Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen, want dat wij mooie projecten maken is zeker. Het markante voormalige kantoorgebouw De Binck in Den Haag transformeren we tot een prachtig en ultramodern appartementengebouw. En wat te denken van De Rotterdamsche School in Rotterdam, dat we hebben getransformeerd van een monumentale jaren ‘30 gebouw naar 41 unieke appartementen.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Richard - Uitvoerder

“Wat hier gezegd wordt gebeurt ook gewoon. Dat maakt mij vaak een soort van trots.”

Richard - Uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert