Planontwikkelaar VORM 2050

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM 2050 B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Standaard een 13e maand
Ben jij er ook van overtuigd dat ontwikkelen en bouwen veel innovatiever en efficiënter moet en kan, dat kennis in de keten veel beter ingezet moet worden, dat bouwen veel meer assembleren wordt, dat logistiek managen essentieel is, dat bestaande contractvormen op de schop moeten, dat de sector hard aan vernieuwing toe is? Dan is VORM2050 misschien wel iets voor jou?

Wat ga je doen?
Als Planontwikkelaar ben je direct na de SO/VO-fase verantwoordelijk voor het engineeringstraject, de technische uitwerking en de financiële haalbaarheid van projecten. De maakbaarheid en betaalbaarheid zijn jouw aandachtsgebieden. Je hebt contacten met onze opdrachtgevers en extern betrokkenen. Je adviseert en initieert met betrekking tot product, techniek, bouwsystemen, maakprijs etc.. In een optimale samenwerking met de planvoorberieder(s) zorg je voor een gestroomlijnd proces van engineering tot en met de start van de assemblage.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent in bezit van een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde/Bedrijfskunde aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt resultaat gedreven, efficiënt en toekomstgericht samen in teams met partners met als doel projecten succesvol tot stand te brengen. Je doet dit met een proactieve en initiërende houding. Je hebt als ‘bruggenbouwer’ begrip voor de belangen van alle betrokken partijen en weet deze te verbinden om daarmee de afgesproken doelstellingen te behalen binnen budget. Jij bent de ondernemer binnen de onderneming die doortastend is en beslissingen durft te nemen. .Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Kom jij de rol van planontwikkelaar vervullen bij VORM? Dan kom je te werken bij een mooie club! Hard werkende mensen met samen één doel: betaalbare en duurzame woningen in een leefbare buurt. Dit doen wij graag samen. Dus investeren we ook in onze mensen. Samen komen we tot het allerbeste resultaat! VORM2050 is één van de VORM-bedrijven, die zich bezig houdt met het realiseren van betaalbare en duurzame woningen. Door het ontwerpproces op de schop te nemen en overbodige schakels eruit te halen en faalkosten maximaal te verlagen.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarde: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Annemieke Wouters, HR-Business Partner. 

Michel – Modelleur

“Het mooie aan mijn werk is samen met mijn collega’s technische problemen oplossen voor uitdagende projecten.”

Michel – Modelleur

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert