Planontwikkelaar Renovatie

Details

Locatie:
Functiecategorie:
Opleidingsniveau:
Team:
Dienstverband:
Uren per week:

Wat ga je doen?
Als Planontwikkelaar ben je actief op het snijvlak van techniek en commercie. Je bent samen met de planvoorbereider verantwoordelijk voor de inhoudelijke vertaalslag van de klant. De maakbaarheid en betaalbaarheid zijn jouw aandachtsgebieden. Je hebt contacten met onze opdrachtgevers, adviseurs, bewoners en extern betrokkenen. Je initieert en adviseert met betrekking tot renovatiescenario’s. In een optimale samenwerking met de planvoorbereider(s) en calculators zorg je voor een gestroomlijnd proces van initiatieffase, engineering tot de start van de renovatie en stuurt daarbij op het proces en de planning

Het mooie aan deze functie is, is dat je aan de wieg staat van een project. Dit betekent ook dat je een behoorlijke invloed hebt op de uiteindelijke realisatie van een werk. Je bent verantwoordelijk voor het project in de ontwikkelfase. In dit voortraject is het van belang dat je voortdurend schakelt tussen en samenwerkt met verschillende partijen, zoals de opdrachtgever, bewoners, adviseurs en leveranciers. De functie van planontwikkelaar is er dus op gericht het voortraject vanaf het eerste klantcontact tot en met de handtekening te sturen op budget, planning en resultaat.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO- opleiding, richting bouwkunde. Door jouw ervaring zijn de processen en uitdagingen voor jou niet onbekend. Je bent gedreven en zet graag een resultaat neer. Jouw gedrevenheid uit zich in het efficiënt en toekomstgericht samenwerken met teams en partners met als doel projecten succesvol tot stand te brengen. Jouw proactieve en initiërende houding maakt dit alles mogelijk. Verder ben je als geen ander in staat om bestaande processen kritisch te beoordelen waarbij je er niet voor terugdeinst om het gewoon een keer anders te doen.

Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Wat is er mooier dan een bestaand complex te verduurzamen en verbeteren , zodat bewoners hier weer prettig kunnen wonen. VORM is dé expert op het gebied van bestaand vastgoed. Wij werken aan uitdagende projecten waar alles op het gebied van verduurzaming en leefbaar maken samenkomt. Zoals bijvoorbeeld bij de Sluiskreek in Rotterdam, waar wij 360 woningen volledig gemoderniseerd en aardgasvrij hebben gemaakt voor de sociale doelgroep.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Jouw toekomst begint hier.

Martijn - Projectleider

“Bij VORM worden nieuwe technieken en innovatieve ideeën altijd omarmd. Dat vind ik echt een grote plus bij een werkgever”

Martijn - Projectleider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert