Planontwikkelaar Renovatie

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Renovatie
Dienstverband: Vast
Uren per week: ["33-40 uur","Fulltime"]
Carrièreniveau: Junior
Verlofdagen: 35

Wat krijg je?

  • Standaard een 13e maand
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Surface en iPhone
  • Discretionaire bonus
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Vaste aanstelling is bespreekbaar

Weet jij als geen ander de wensen van de klant te vertalen naar concrete renovatieplannen waarbij je de maakbaarheid en betaalbaarheid niet uit het oog verliest? VORM daagt je uit!

 

Wil jij werken op het snijvlak van techniek én commercie? En heb jij het talent om de inhoudelijke vertaalslag te maken naar onze klant? Zet dan jouw volgende carrièrestap bij VORM, als (aankomend) planontwikkelaar renovatie. Dagelijks werken we samen aan het beschikbaar houden van betaalbare woningen in Nederland. Tegelijkertijd maken we de woningen duurzaam én de buurt leefbaar. Een belangrijke verantwoordelijkheid, waarvoor jij jouw expertise inzet.

Wat ga je doen?
In de functie van planontwikkelaar sta jij aan de wieg van een project. Dat betekent een behoorlijke verantwoordelijkheid en invloed op de uiteindelijke realisatie van een werk. In dit voortraject is het belangrijk dat je voortdurend kunt schakelen en samenwerken met verschillende partijen, zoals: opdrachtgevers, bewoners en leveranciers. Het allereerste klantcontact tot en met de handtekening ligt in jouw handen. Ook het sturen op budget, planning en resultaat vertrouwen we jou toe.

Maakbaarheid en betaalbaarheid zijn jouw aandachtsgebieden. Je hebt contacten met onze opdrachtgevers en extern betrokkenen. Je initieert en adviseert met betrekking tot renovatiescenario’s en doet bij veel projecten onderzoek naar mogelijkheden voor verdichting en uitbreiding van het bestaande gebouw. In een optimale samenwerking met de planvoorbereider(s) zorg je voor een gestroomlijnd proces van initiatieffase, engineering tot de start van de renovatie. Daarbij stuur je op het proces en de planning.

Verrassing! Extra leuk aan deze rol is dat je gedeeltelijk voor VORM Renovatie en gedeeltelijk voor BuurtBoost aan de slag gaat. Een combinatiefunctie binnen twee afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Jij maakt tijdens de initiatieffase in een korte tijd plannen voor de renovatie, verduurzaming én het toevoegen van nieuwe woningen, bijvoorbeeld met de BuurtBoost Optopper! Jij maakt de afweging op het gebied van kwaliteit, toekomstwaarde, energieconcept, bewonersvoorkeuren en kosten en kan dit goed uitleggen en presenteren aan opdrachtgevers.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO- opleiding, richting bouwkunde. Door jouw ervaring zijn de processen en uitdagingen voor jou niet onbekend. Je bent gedreven en zet graag het beste resultaat neer. Jouw gedrevenheid uit zich in het efficiënt en toekomstgericht samenwerken met teams en partners, met als doel projecten succesvol tot stand te brengen. Jouw proactieve en initiërende houding maakt dit mogelijk. Verder ben je als geen ander in staat om bestaande processen kritisch te beoordelen waarbij je er niet voor terugdeinst om het gewoon een keer anders te doen.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Kom jij de rol van planvoorbereider renovatie vervullen bij VORM? Dan kom je te werken bij een mooie club! Hard werkende mensen met samen één doel: betaalbare en comfortabele woningen in een leefbare buurt beschikbaar maken en houden. Dit is ook een veilige buurt, waar bewoners trots op zijn nadat jij met jouw team het project verlaat. Dit doen wij graag samen. Dus investeren we ook in onze mensen. Samen komen we tot het allerbeste resultaat!

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM’ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Eelke de Brouwer (e.debrouwer@vorm.nl) HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Eelke (telefoon: 010 - 642 1340).

Martijn - Projectleider

“Bij VORM worden nieuwe technieken en innovatieve ideeën altijd omarmd. Dat vind ik echt een grote plus bij een werkgever”

Martijn - Projectleider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert