Planontwikkelaar Renovatie

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Renovatie
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Senior
Verlofdagen: 35

Wat krijg je?

  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Surface en iPhone
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Discretionaire bonus
  • Standaard een 13e maand
  • Lease auto of mobiliteitsbudget

Weet jij als geen ander de wensen van de klant te vertalen naar concrete renovatieplannen waarbij je de maakbaarheid en betaalbaarheid niet uit het oog verliest? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Planontwikkelaar ben je actief op het snijvlak van techniek en commercie. Je bent samen met de planvoorbereider verantwoordelijk voor de inhoudelijke vertaalslag van de klant. De maakbaarheid en betaalbaarheid zijn jouw aandachtsgebieden. Je hebt contacten met onze opdrachtgevers, adviseurs, bewoners en extern betrokkenen. Je initieert en adviseert met betrekking tot renovatiescenario’s. In een optimale samenwerking met de planvoorbereider(s) en calculators zorg je voor een gestroomlijnd proces van initiatieffase, engineering tot de start van de renovatie en stuurt daarbij op het proces en de planning

Het mooie aan deze functie is, is dat je aan de wieg staat van een project. Dit betekent ook dat je een behoorlijke invloed hebt op de uiteindelijke realisatie van een werk. Je bent verantwoordelijk voor het project in de ontwikkelfase. In dit voortraject is het van belang dat je voortdurend schakelt tussen en samenwerkt met verschillende partijen, zoals de opdrachtgever, bewoners, adviseurs en leveranciers. De functie van planontwikkelaar is er dus op gericht het voortraject vanaf het eerste klantcontact tot en met de handtekening te sturen op budget, planning en resultaat.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO- opleiding, richting bouwkunde. Door jouw ervaring zijn de processen en uitdagingen voor jou niet onbekend. Je bent gedreven en zet graag een resultaat neer. Jouw gedrevenheid uit zich in het efficiënt en toekomstgericht samenwerken met teams en partners met als doel projecten succesvol tot stand te brengen. Jouw proactieve en initiërende houding maakt dit alles mogelijk. Verder ben je als geen ander in staat om bestaande processen kritisch te beoordelen waarbij je er niet voor terugdeinst om het gewoon een keer anders te doen.

Waar kom je te werken?
Wat is er mooier dan een bestaand complex te verduurzamen en verbeteren , zodat bewoners hier weer prettig kunnen wonen. VORM is dé expert op het gebied van bestaand vastgoed. Wij werken aan uitdagende projecten waar alles op het gebied van verduurzaming en leefbaar maken samenkomt. Zoals bijvoorbeeld bij de Sluiskreek in Rotterdam, waar wij 360 woningen volledig gemoderniseerd en aardgasvrij hebben gemaakt voor de sociale doelgroep.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarde: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM’ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Timo Stoopman (t.stoopman@vorm.nl) Hoofd Initiatief en Planontwikkeling bij VORM Renovatie. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Timo (mob: 06- 20016978).

Michel – Modelleur

“Het mooie aan mijn werk is samen met mijn collega’s technische problemen oplossen voor uitdagende projecten.”

Michel – Modelleur

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert