Planontwikkelaar

Details

Locatie: ["Rotterdam","Hybride: kantoor / thuis"]
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM 2050 B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Ben jij er ook van overtuigd dat ontwikkelen en bouwen veel innovatiever en efficiënter moet en kan, dat kennis in de keten veel beter ingezet moet worden, dat bouwen veel meer assembleren wordt, dat logistiek managen essentieel is, dat bestaande contractvormen op de schop moeten, dat de sector hard aan vernieuwing toe is? Dan is VORM2050 misschien wel iets voor jou?

Wat ga je doen?
Als Planontwikkelaar ben je direct na de SO/VO-fase verantwoordelijk voor het engineeringstraject, de technische uitwerking en de financiële haalbaarheid van projecten. De maakbaarheid en betaalbaarheid zijn jouw aandachtsgebieden. Je hebt contacten met onze opdrachtgevers en extern betrokkenen. Je adviseert en initieert met betrekking tot product, techniek, bouwsystemen, maakprijs etc.. In een optimale samenwerking met de planvoorberieder(s) zorg je voor een gestroomlijnd proces van engineering tot en met de start van de assemblage.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent in bezit van een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde/Bedrijfskunde aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt resultaat gedreven, efficiënt en toekomstgericht samen in teams met partners met als doel projecten succesvol tot stand te brengen. Je doet dit met een proactieve en initiërende houding. Je hebt als ‘bruggenbouwer’ begrip voor de belangen van alle betrokken partijen en weet deze te verbinden om daarmee de afgesproken doelstellingen te behalen binnen budget. Jij bent de ondernemer binnen de onderneming die doortastend is en beslissingen durft te nemen. .Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.
Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.
In ons nieuwe kantoor in Rotterdam zijn we thuis waar we horen. Op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij VORM 2050, een onderdeel van VORM Holding dat zich bezig houdt met het realiseren van betaalbare en duurzame woningen. In het huidige traditionele proces van ontwikkelen en bouwen staat het ontwerpproces centraal en houdt het te weinig rekening met de producten die voor de realisatie van een woning beschikbaar zijn. In dit hele proces zijn de bouw-, overhead- en faalkosten enorm, de doorlooptijd te lang en we benutten de kennis en capaciteit van de 'maakpartijen' niet optimaal. Er wordt nauwelijks gestandaardiseerd, vrijwel alles is maatwerk. Hierdoor zijn de bouwkosten te hoog en de woningen nauwelijks betaalbaar.
VORM 2050 gaat hier verandering in brengen. Hoe? Door beter samen te werken. Voor één project selecteren we 10 co-makers (uit een pool van 30 vaste co-makers) met wie we samen met de architect, constructeur en adviseurs in drie maanden het hele ontwerp in elkaar sleutelen. Zo worden we 50% sneller en 20% goedkoper. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook. Ons doel: we gaan vanaf 2025 elk jaar 5.000 betaalbare woningen maken en wij beginnen nu meteen.

Het team van VORM 2050 bestaat uit 13 collega's die werken vanuit ons nieuwe kantoor in Rotterdam. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM 2050 er één is. In totaal werk je samen met 350 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Javad - Werkvoorbereider

“De dynamiek en het gepuzzel is een klus op zich”

Javad - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert