Medewerker Service & Garantie

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: MBO/ HBO
Team: VORM 6D Wonen B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Surface en iPhone
  • Discretionaire bonus
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Standaard een 13e maand

Maak jij het echte verschil voor onze klant? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
In deze functie kom je te werken in het team van de Afdeling Service & Garantie bij 6D Wonen. Juist bij de nazorg kun jij je, als medewerker Service en Garantie, onderscheiden en voor onze klant het echte verschil maken. Met de juiste expertise en jouw snelheid zorg jij ervoor dat onze klanten adequaat geholpen worden. Op locatie bij de klant ga je inspecteren en de inschatting maken of een probleem direct door jou te verhelpen is of dat er een specialist moet worden ingeschakeld.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt MBO werk- en denkniveau. Je bent iemand die eerst denkt en dan doet. Een team player. Daarnaast ben je goed in staat om zelfstandig te werken waarbij je niet schuwt om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je denkt logisch na bij elke stap in het proces, waarbij je jouw praktische ervaring meebrengt. Je schakelt snel en ziet problemen als uitdagingen waarbij je in staat bent om gedegen oplossingen aan te dragen. Onze klanten zijn bij jou in goede handen, jij bent in staat om op professionele en respectabele wijze, maar met daadkracht, te communiceren met onze klanten. Anders gezegd; je staat stevig in jouw schoenen en blijft daarbij klantgericht handelen. Je beschikt over een technisch inzicht en een zakelijke- en servicegerichte instelling. Daarnaast kun je garantieregelingen goed interpreteren. Je hebt kennis van de diverse softwareprogramma’s en kan de voortgang van het proces hierin duidelijk verwoord vastleggen.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij VORM 6D Wonen, onderdeel van de VORM Holding. Wij houden ons bezig met de engineering en realisatie van de 6D Conceptwoningen en appartementen. Deze vooraf volledig uitgewerkte woningen en appartementen bieden ruimte voor maatwerk voor onze kopers en zijn het antwoord van VORM op de groeiende vraag naar energiezuinige, betaalbare en snel gebouwde woningen. Maar vergis je niet, standaard is bij ons niet de standaard. De woningtypes variëren van starterswoningen tot vrijstaande villa's en van benedenwoningen tot appartementen in een breed scala van architectonische verschijningsvormen. Meer informatie vind je op onze website bij VORM 6D Wonen.

VORM 6D wonen staat voor:
// Bezig zijn met techniek, en niet met administratieve werkzaamheden.
// Werken in een familiaire sfeer met een hechte groep collega’s die altijd voor elkaar klaar staan.
// Vrijheid en verantwoordelijkheid (met het team) voor de projecten.
// Flexibel bouwen in een gestandaardiseerd proces met een groep vaste partners.
// Oneindige groeimogelijkheden binnen het VORM concern.Wie is VORM?
VORM is een innovatieve bouwende ontwikkelaar en bestaat ruim 102 jaar. We zijn een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Onze ambitie luidt 'Een betaalbare en unieke woning in een leefbare wijk voor iedereen in Nederland'. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. We bewegen mee met de markt, verleggen grenzen, zijn veerkrachtig en we bieden jou een prachtige plek om te werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden jou een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en bij goede resultaten een discretionaire bonus. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Eelke de Brouwer (e.debrouwer@vorm.nl) HR Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Eelke (mob: 06-51298414).

Wouter - Projectleider voorbereiding

“Het voelde bij VORM vanaf het begin goed.”

Wouter - Projectleider voorbereiding

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert