Medewerker Inkoopsupport

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw/Administratief / Secretarieel
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM Bouw B.V.
Dienstverband:
Uren per week: 33-40 uur
Carrièreniveau: Junior

Wat krijg je?

  • Surface en iPhone
  • Discretionaire bonus
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Standaard een 13e maand

Wil jij de verantwoordelijkheid dragen voor alle inkoop ondersteunende processen en systemen? Dan zoeken wij jou! VORM is op zoek naar enthousiaste kandidaten  voor de functie van Medewerker Inkoopsupport. VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als medewerker Inkoopsupport ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van het gehele inkoopproces. Je doet dit samen met de collega’s van onze afdeling inkoop. Je hebt contacten met onze partners, onderaannemers en leveranciers. De taken die jij o.a. onder je hoede neemt zijn het aanmaken en up-to-date houden van leveranciersdossiers, het bewaken van raamcontracten, het najagen van leveranciersbeoordelingen, het inplannen van gesprekken met onze partners en het coördineren en opstellen van diverse rapportages in PowerBI.

Door je praktijkervaring, lever je tevens een bijdrage aan het optimaliseren van processen en werkwijzen.

Je vindt het leuk om de spil van het administratieve proces te zijn en neemt graag de verantwoordelijkheid om jouw taken tijdig en accuraat uit te voeren. Hierbij zal je ook een vraagbaak zijn voor onze partners en de collega’s van diverse afdelingen.


Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een frisse blik, je bent intelligent, resultaatgericht en je bent een teamspeler. Wij zoeken een kandidaat die proactief is en een zelfstarter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zijn/haar zaken graag op orde heeft! Het werken met MSOffice en een ERP systeem is jou bekend.

Je denkt in oplossingen, jouw werkwijze is flexibel en je bent daarbij altijd klantgericht bezig. Jij bewaakt de kwaliteit en kwantiteit voor jouw verantwoordelijkheden binnen het team. Daarbij kun je uitstekend zelfstandig functioneren, maar haal je er ook energie uit om samen te werken binnen een collegiaal team.

Er zijn seniore collega’s binnen handbereik om je verder te helpen de diverse processen en systemen eigen te maken.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Vanuit ons kantoor in Rotterdam regisseren we onze bouwplaatsen door heel Nederland. VORM is momenteel actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Als medewerker Inkoopsupport is het kantoor jouw basis. De gehele breedte van de bouwsector is het werkterrein van VORM Bouw. We werken hierop nauw samen met onze opdrachtgevers, zowel binnen als buiten VORM Holding, en gaan voor het beste resultaat op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. We werken zowel in opdracht als voor eigen rekening en risico. Dat zie je niet alleen terug in de iconische bouwwerken van onze hand, maar ook in onze slagvaardigheid en daadkracht.

Als ontwikkelende bouwer onderzoeken we alle kansen en mogelijkheden en combineren daarbij realisme in ontwikkelen met specialisme in uitvoering. Een succesformule die ons geen windeieren legt. We koesteren dan ook een zeer gevarieerde en goed gevulde orderportefeuille.

VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Bouw er één is. In totaal werk je samen met 350 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten. Meer weten over VORM klik hier.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie, waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Els Janse, HR Business Partner, ook via de knop solliciteren. We lezen je graag!

Richard - Uitvoerder

“Wat hier gezegd wordt gebeurt ook gewoon. Dat maakt mij vaak een soort van trots.”

Richard - Uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert