Medewerker Crediteurenadministratie

Details

Locatie: ["Hybride","Rotterdam"]
Functiecategorie: Administratief / Secretarieel
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM Beheer B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 35

Wat krijg je?

  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar

Heb jij al enkele jaren ervaring opgedaan met financieel administratieve werkzaamheden en processen? Ben jij goed met getallen, heb jij een boekhoudkundige achtergrond en werk jij zeer nauwkeurig? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Crediteurenadministratie maak je onderdeel uit van het Finance team en werk je direct onder de Manager Financial Control. Samen met drie andere collega’s ben je verantwoordelijk voor het verwerken van onze inkoopfacturen. Je handelt de betalingen af die voldaan moeten worden aan externe partijen en onderhoudt contact met onze interne en externe leveranciers over openstaande facturen en betalingen.
Je verzorgt zelfstandig de administratieve (boekhoudkundige) werkzaamheden binnen vastgestelde procedures en wet- en regelgeving, om ervoor te zorgen dat gegevens tijdig en juist administratief verwerkt en vastgelegd worden in onze systemen. Tevens lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de processen van de crediteurenadministratie.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt een financieel administratieve opleiding op MBO niveau voltooid, je kan gedisciplineerd werken en gaat ook graag uitdagingen aan. Vanzelfsprekend ben je cijfermatig zeer goed onderlegd en werk je accuraat. Je kan snel schakelen en inspelen op de uitdagende omgeving van de financiële wereld en automatisering.
Wie is VORM?

Betekenis geven. In de stad, aan de dorpsrand of daarbuiten. Dat doet VORM. Door omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Om te wonen, te werken en te leven. Als toonaangevende partner voor ontwikkeling, bouw, verkoop, herbestemming, transformatie, renovatie en vastgoedonderhoud gaan we altijd voor het beste resultaat. Samen willen winnen, dat zit diep verankerd in ons DNA. Zo zijn al onze 340 medewerkers sterk verbonden met elkaar. Hierdoor doen we dingen vaak net even anders, gaan wij door waar anderen stoppen. Als bedrijf van doeners weten wij van aanpakken – op-en-top Rotterdams dus.

Dankzij ons team van zelfbewuste aanpakkers met ambitie en lef realiseren we de meest prestigieuze projecten. Vastgoed dat Nederland vorm en kleur geeft en mensen raakt. En hoe complexer het plan, hoe enthousiaster wij worden. Want door gebruik te maken van elkaars expertise doen wij waar anderen denken. Met opgestroopte mouwen en vol vertrouwen. Er heerst een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een familie van bedrijven, waarvan VORM Beheer er een is.

Waar kom je te werken?

VORM bestaat uit een groot aantal bedrijven met elk hun eigen portfolio en specialisme. De afdeling Financiële Administratie ondersteunt al die bedrijven door samen te werken, te winnen als team en het beste uit alle VORM’ers te halen. Zo maken we van de familie van afzonderlijke bedrijven één team met één en hetzelfde doel: De bouwsector nieuwe energie inblazen door te doen waar anderen denken. Alle talenten in onze organisatie dragen op deze manier bij aan het succes van de VORM-familie. De afdeling Financiële Administratie bestaat uit 14 medewerkers, van business controllers tot administratief medewerkers.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Businesspartner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Wouter - Projectleider voorbereiding

“Het voelde bij VORM vanaf het begin goed.”

Wouter - Projectleider voorbereiding

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert