Manager Werkplaats DAT Bouwsystemen

Details

Locatie: Middelharnis
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM
Dienstverband: Vast
Uren per week: 33-40 uur
Carrièreniveau: Medior

Wil jij dagelijks werken aan het maken van betaalbare en duurzame woningen? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Manager Werkplaats bij DAT Bouwsystemen in Middelharnis geef je leiding aan een gepassioneerd team van ca. 20 collega’s dat dagelijks werkt aan het maken van betaalbare en duurzame woningen. Een hecht team met grote ambities, dat de komende jaren gaat groeien.

Je krijgt de volgende taken en werkzaamheden:
# Het aansturen en controleren van de werkzaamheden;
# Het coachen van jouw medewerkers;
# Het verzorgen van transport van onderdelen;
# Het afstemmen van de leveringen met de aannemer;
# Het Inkopen van diverse materialen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding en HBO werk- en denkniveau. Aangevuld met relevante opleidingen of trainingen op het vlak van leidinggeven en continu verbeteren. Je bent een coachend leider en weet uit elk teamlid het beste te halen. Je hebt affiniteit met hout en hebt kennis van houtskelet bouw. Kennis van CNC machines en het tekenprogramma Tekla is een pre.

Je hebt lef en de energie om jouw bijdrage te leveren aan de succesvolle groei van DAT Bouwsystemen. Je hebt een natuurlijke drang naar hoe het anders of beter kan en wil met jouw team mooie resultaten neerzetten. Met jouw bijdrage wil je impact maken en meebouwen aan de woningopgave waar Nederland voor staat.

Je deelt graag je kennis en hebt de kwaliteiten en ambities om persoonlijk te blijven ontwikkelen. En het allerbelangrijkste: je werkt alleen veilig, of je werkt niet.

Waar kom je te werken?
DAT Bouwsystemen, onderdeel van VORM, is uitvinder en patenthouder van het DAT revolutionaire bouwsysteem: houtskeletbouw met betonnen verdiepingsvloeren. Met dit unieke bouwsysteem is DAT als bedrijf binnen drie jaar gegroeid naar een bedrijf van meer dan 20 medewerkers. De bouwwereld hecht aan zijn gewoontes. Bij DAT pakken we het liever anders aan. Wij bekijken bouwprocessen van A tot Z, maar ook van Z tot A. Soms levert een ander perspectief nieuwe inzichten op. Zoals bijvoorbeeld ons gepatenteerde combinatie van houtskeletbouw met betonnen vloeren. Deze eenvoudige oplossing neemt in een keer de belangrijkste nadelen van houtskeletbouw weg en zorgt ervoor dat er slimmer, sneller, betaalbaarder en duurzamer gebouwd wordt.

Wat kun je van ons verwachten?
# Marktconform salaris afhankelijk van ervaring, conform CAO Timmerindustrie;
# Reiskostenvergoeding, afhankelijk van woon-werk afstand;
# Een werksfeer die gekenmerkt wordt als informeel en korte lijnen;
# Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden;
# Een werkweek van 37,5 - 40 uur, parttime/ fulltime in overleg;
# Uitzicht op een vast contract.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze bouwende projectontwikkelaar met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Een organisatie die in vorm is beweegt mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om successen te realiseren. VORM is een familie van bedrijven en VORM Holding is de moedermaatschappij. In totaal werk je samen met zo'n 370 VORM’ers.

Binnen VORM zijn wij iedere dag bezig met de enorme woningbouwopgave in Nederland. Wij ontwikkelen en bouwen en innoveren. Zodat we samen nog sneller voor iedereen in Nederland een betaalbare woning in een leefbare buurt kunnen realiseren. Bouw jij met ons mee?

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Mariska - Calculator

“VORM denkt echt mee over mijn persoonlijke groei en dat is ontzettend fijn om te ervaren.”

Mariska - Calculator

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert