Manager Financial Control

Details

Locatie: Hybride: kantoor / thuis
Functiecategorie: Overig/Administratief / Secretarieel
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Beheer B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Salarisniveau: 5000 - 6250

Wat krijg je?

  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Standaard een 13e maand
  • Surface en iPhone
  • Discretionaire bonus

Is het voor jou een uitdaging om het administratieve team bestaande uit 8 medewerkers en al haar processen naar een hoger niveau te tillen? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Manager Financial Control heb je een belangrijke rol in het managen van het administratieve team bestaande uit acht medewerkers (van financial controllers tot administratief medewerkers). Je bent eindverantwoordelijk voor de juiste, tijdige en volledige werking van de financiële administratie. Om het proces te verbeteren en te optimaliseren ben je continu op zoek naar mogelijkheden hiervoor. Je doet dit door het ontwikkelen van het administratieve team (kwalitatief en kwantitatief), de processen (de administratieve organisatie) en de systemen. Je bent bekend met fiscale en relevante financiële wetgeving. Met jouw kennis en ervaring geef je gevraagd en ongevraagd advies aan de CFO op het gebied van financiële beheersing.

Concreet geef je uitvoering aan de volgende taken:

# Leidinggeven aan het administratieve team;
# Coördineren en bewaken van de administratieve verwerking van debiteuren, crediteuren, banken en grootboek;
# Aansturen van de maandafsluitingen, ondersteunen bij het opstellen van de jaarrekeningen en het aansturen van de accountant bij interim en jaarrekeningcontroles;
# Inregelen van de juiste administratieve processen zoals duidelijke werkinstructies, procedures en interne controle maatregelen;
# Voorbereiden van de rapportages over de diverse bedrijfsonderdelen;
# Het actief opzoeken van andere stafafdelingen en business partners om processen te bewaken en te verbeteren.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in Bedrijfseconomie, Accounting & Control of Finance en minimaal vijf, liefst meer, jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen Finance & Control bij voorkeur in een projectenorganisatie. Je kan gedisciplineerd werken en gaat ook graag uitdagingen aan. Vanzelfsprekend ben je cijfermatig zeer goed onderlegd en werk je accuraat, een accountancy achtergrond heeft de voorkeur. Je kan snel schakelen en inspelen op de uitdagende omgeving van de financiële wereld en automatisering. Ervaring met ERP (Business Central / 4PS) komt van pas. Daar je op alle niveaus kan communiceren en je van korte lijnen houdt ben je resultaatgericht bezig en kun je snel tot besluiten komen.Wie is VORM?
Betekenis geven. In de stad, aan de dorpsrand of daarbuiten. Dat doet VORM. Door omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Om te wonen, te werken en te leven. Als toonaangevende partner voor ontwikkeling, bouw, verkoop, herbestemming, transformatie, renovatie en vastgoedonderhoud gaan we altijd voor het beste resultaat.

Samen willen winnen, dat zit diep verankerd in ons DNA. Zo zijn al onze 350 medewerkers sterk verbonden met elkaar. Hierdoor doen we dingen vaak net even anders, gaan wij door waar anderen stoppen. Als bedrijf van doeners weten wij van aanpakken – op-en-top Rotterdams dus.

Dankzij ons team van zelfbewuste aanpakkers met ambitie en lef realiseren we de meest prestigieuze projecten. Vastgoed dat Nederland vorm en kleur geeft en mensen raakt. En hoe complexer het plan, hoe enthousiaster wij worden. Want door gebruik te maken van elkaars expertise doen wij waar anderen denken. Met opgestroopte mouwen en vol vertrouwen. Er heerst een prima werksfeer en een grote collegialiteit.Waar kom je te werken?VORM bestaat uit een groot aantal bedrijven met elk hun eigen portfolio en specialisme. Finance ondersteunt al die bedrijven door samen te werken, te winnen als team en het beste uit alle VORM’ers te halen. Zo maken we van de familie van afzonderlijke bedrijven één team met één en hetzelfde doel: De bouwsector nieuwe energie inblazen door te doen waar anderen denken. Alle talenten in onze organisatie dragen op deze manier bij aan het succes van de VORM-familie. De hele afdeling Finance bestaat uit 14 medewerkers, van business controllers tot administratief medewerker. Samen met de CFO en o.a. business control ben je lid van het leidinggevend team Finance.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris (denk aan 5.000-6.250 per maand plus 13e maand en tantième) en dito arbeidsvoorwaarden (waaronder een elektrische auto of mobiliteitsbudget) te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Eelke de Brouwer (e.debrouwer@vorm.nl) HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Eelke (telefoon: 010 - 642 1340).

Richard - Uitvoerder

“Wat hier gezegd wordt gebeurt ook gewoon. Dat maakt mij vaak een soort van trots.”

Richard - Uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert