Manager duurzaamheid & innovatie

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Overig
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Beheer B.V. / Afdeling Innovatie en duurzaamheid
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Surface en iPhone
  • Discretionaire bonus
  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het behalen van de klimaatdoelstellingen? Weet jij je omgeving in beweging te krijgen als het gaat om duurzaamheid? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Manager duurzaamheid & innovatie bij VORM ga je impact maken. Bij VORM werken we dagelijks aan het ontwikkelen en realiseren van unieke, betaalbare, duurzame woningen in een leefbare buurt. Eén van onze kernwaarden is dat wij doen waar andere praten. Over de energietransitie, natuurinclusiviteit, circulariteit, klimaatadaptie, gezondheid en duurzame steden en gemeenschappen wordt veel gepraat. Het wordt jouw rol samen met de directie de strategie te bepalen en deze strategie samen met de VORM bedrijven om te zetten in acties. Daarnaast heb je een belangrijke rol als initiator van vernieuwing binnen de producten die we aan onze klanten leveren. Je doet dit samen met de coördinator MVO & Duurzaamheid en in nauwe samenwerking met collega’s van de ontwikkel-, bouw-, en onderhoudsbedrijven binnen VORM.

Wat zijn jouw kwaliteiten
Je hebt een afgeronde HBO opleiding, je beschikt over 5+ jaar ervaring in de vastgoed- en bouwsector, en je hebt veel affiniteit met duurzaamheid en innovatie. Je bent kritisch, staat stevig in je schoenen bent overtuigend. Je weet iedereen zowel op strategisch als operationeel niveau makkelijk in beweging te krijgen. Je schakelt gemakkelijk en bent een ‘omdenker’. Zo weet jij te sturen op inhoud, resultaat en cultuur in een organisatie, op alle niveaus en in alle disciplines, van ontwikkeling tot en met onderhoud. Je ziet kansen, pakt deze en bent hier trots op. Jouw inzet in combinatie met een goed netwerk zorgt voor een substantiële bijdrage van VORM in het succesvol realiseren van duurzaamheidsambities en innovatie. Je hebt een intrinsieke drive om de ontwikkelingen in de sector én daarbuiten te volgen. Je weet wat er speelt en bent bovengemiddeld maatschappelijk betrokken. Je voelt en snapt de urgentie, begrijpt de verantwoordelijkheid die wij als VORM hebben en vertaalt dit naar wat wij doen. Andersom vertaal je dat wat wij doen naar de maatschappij. Jij weet hoe de lijnen lopen. Natuurlijk heb je kennis van de Nederlandse en Europese normen en regels als het gaat om de klimaatdoelstellingen.

Wie is VORM
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken. In ons nieuwe kantoor in Rotterdam zijn we thuis waar we horen. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Waar kom je te werken?
Je komt te werken op de afdeling duurzaamheid & innovatie, waar jij de leiding neemt over de afdeling. Een ondernemend team, bestaande uit een coördinator Innovatie & Duurzaamheid, een medewerker Innovatie en Duurzaamheid en jijzelf. Deze afdeling zet zich VORM-breed dagelijks in om de maatschappelijke opgaven waar wij als organisatie en als samenleving voor staan te vertalen naar een duurzame wijze van ondernemen en maatschappelijke verantwoordelijkheid. We staan als sector voor complexe en urgente opgaven. De vier meest urgente uitdagingen waar Team Innovatie & Duurzaamheid zich voor inzet zijn: de impact van de vastgoedsector op het klimaat, overmatig gebruik van grondstoffen, het verlies van ecosystemen in onze leefomgevingen en het tekort aan betaalbare woningen. Dit vraagt om anders denken én doen. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?
De afdeling Innovatie & Duurzaamheid maakt onderdeel uit van Team Operations, bestaande uit: Facilitair, HR, Klant- en Bedrijfscommunicatie, ICT en Duurzaamheid & Innovatie.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon en opleidingsbudget te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Jij bent zelf de regisseur van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie zullen wij dit faciliteren middels opleiding, training en coaching.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Wouter - Projectleider voorbereiding

“Het voelde bij VORM vanaf het begin goed.”

Wouter - Projectleider voorbereiding

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert