Logistieke Planner

Details

Locatie: Papendrecht
Functiecategorie: Overig
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM Materieel B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Vind jij plannen en organiseren een uitdaging?  Wil je werken op een duurzaam kantoor? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en plannen van transporten tussen de Materieeldienst en bouwprojecten. En niet alleen het transport maar ook het opslaan en (de)monteren van het materieel.
Dit alles met oog voor veiligheid en efficiency. Veel werkzaamheden zullen in eerste instantie telefonisch worden afgestemd waarna jij dit zal moeten communiceren (of afstemmen) met betrokken partijen, administreren op een heldere en eenduidige manier. Je werk met diverse software pakketten voor het o.a. opstellen van facturen, verwerken van bonnen etc. Op deze locatie wordt gewerkt conform de Lean filosofie, orde, netheid en hygiëne waarbij jij ook een belangrijke bijdrage hebt. Naast dit alles staat de tijd ook niet stil en zal je de nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied volgen. Wellicht zitten er mooie zaken bij voor jouw werkzaamheden.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
We vragen minimaal MBO denkniveau met richting logistiek/bouwkunde aangevuld met ervaring. Je bent vaardig in het plannen en organiseren van zaken en het bewaken van de gestelde doelen. Je bent kostenbewust en bewaakt het overzicht.
Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken waarbij je niet schuwt om alle dingen op te pakken die nodig zijn om het voor elkaar te krijgen. Je denkt in praktische oplossingen, houdt het doel voor ogen en gaat accuraat en gestructureerd te werk en denkt en doet tegelijkertijd.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.
Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Bij VORM Materieel – onderdeel van VORM Holding – vervullen we de behoefte van alle VORM-bedrijven aan het materieel voor de projecten door heel Nederland. We doen dit vanuit een duurzame Materieeldienst in Papendrecht. Van een volledige bouwplaatsinrichting inclusief energiebehoefte tot steigers, kranen, liften, gereedschappen en bouwplaatsomheining. Ons team bestaat uit 14 allround vakspecialisten, die zorg dragen voor alle taken die horen bij de inkoop, inhuur, transport en het beheer van materieel. Ook de reparatie, de keuringen en het onderhoud van ons materieel doen wij, waar mogelijk, zelf in de efficiënt ingerichte werkplaatsen op onze locatie. Als team staan wij dagelijks klaar om in opdracht van onze klanten, de project- en bouwlocaties te voorzien van materieel. Onze dienstverlening begint vaak al bij de bouwvoorbereiding. Je moet hierbij denken aan de advisering op het gebied van bouwplaatsinrichting en het aanvragen van energie- en watervoorzieningen. Ga jij met ons de uitdaging aan om ons materieel altijd volledig operationeel te houden?

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.


“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM-ers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Javad - Werkvoorbereider

“De dynamiek en het gepuzzel is een klus op zich”

Javad - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert