(Leerling) Timmerman DAT Bouwsystemen

Details

Locatie: Projectlocatie
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: VMBO
Team: VORM
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Junior

Wil jij ook timmeren aan je toekomst? DAT Bouwsystemen daagt je uit!

Wat ga je doen?
Bouwen en timmeren van wanden, daken en dakkappellen en/of bedienen van een machinaal cnc gestuurde machine met een leuk team in een goed uitgeruste fabriek op onze locatie in Middelharnis.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent een leerling of je hebt een afgeronde timmeropleiding en bent in het bezit van een geldig VCA. Werkervaring is een pre maar zeker geen must. Je bent proactief en denkt graag mee. Een probleem zie jij als een uitdaging.

Waar kom je te werken?
DAT Bouwsystemen, een onderdeel van VORM, is de uitvinder en patenthouder van het DAT revolutionaire bouwsysteem: houtskeletbouw met betonnen verdiepingsvloeren. Met dit unieke bouwsysteem zijn wij als bedrijf binnen drie jaar gegroeid naar een bedrijf van meer dan 20 medewerkers. De bouwwereld hecht aan zijn gewoontes. Bij DAT pakken we het liever anders aan. Wij bekijken bouwprocessen van A tot Z, maar ook van Z tot A. Soms levert een ander perspectief nieuwe inzichten op. Zoals bijvoorbeeld ons gepatenteerde combinatie van houtskeletbouw met betonnen vloeren. Deze eenvoudige oplossing neemt in een keer de belangrijkste nadelen van houtskeletbouw weg.

Wat kun je van ons verwachten?
# Marktconform salaris afhankelijk van ervaring, conform CAO Timmerindustrie;
# Reiskostenvergoeding, afhankelijk van je woon-werk afstand;
# Een werksfeer die gekenmerkt wordt als informeel en korte lijnen;
# Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden;
# Een werkweek van 37,5 - 40 uur, parttime/ fulltime in overleg;
# Uitzicht op een vast contract.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze bouwende projectontwikkelaar met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Een organisatie die in vorm is beweegt mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om successen te realiseren. VORM is een familie van bedrijven en VORM Holding is de moedermaatschappij. In totaal werk je samen met zo'n 350 VORM’ers.

Bij DAT Bouwsystemen gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Bart - Werkvoorbereider

“Dingen zijn tot in de puntjes geregeld en ze denken met je mee over de meest uiteenlopende aspecten van je werk, persoonlijke ontwikkeling of ideeën”

Bart - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert