Kopersadviseur

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Overig
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Kopersadvies B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week:
Weet jij de 3.540 klantwensen per project te vertalen naar hun droomhuis? Houd jij je hoofd koel bij 16 kopersevents per jaar? Samenwerken met 10 verschillende leveranciers gaat jou met gemak af? VORM daagt je uit.

Wat ga je doen?
Een nieuw huis kopen mag wat ons betreft een feest zijn! Daarom doen wij er alles aan om de koper van begin tot einde mee te nemen in het nieuwbouwproces en hebben zij een centrale rol binnen VORM. Jij zorgt ervoor dat het droomhuis van onze kopers gerealiseerd wordt. Je hebt oog en oor voor hun wensen en ondersteunt en coördineert hen op een slimme, creatieve en enthousiaste manier bij het maken van hun keuzes in meer- en minderwerk.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Jij beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding Bouwkunde.
Jij bent in staat je in te leven in de wensen van onze kopers. Vol enthousiasme ga jij aan de slag met een nieuw project en onderhoud je contact met de kopers en leveranciers. Jij communiceert op een heldere en laagdrempelige manier met kopers en je houd hun wensen hierbij altijd in het oog. Jij bent communicatief en commercieel vaardig waardoor je voor alle betrokken partijen een win-win situatie bereikt. Met jouw gestructureerde werkwijze heb je altijd overzicht over jouw projecten en weet je welke zaken er spelen.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken in het team van VORM Kopersadvies, onderdeel van VORM Holding. Onze kopersadviseurs begeleiden onze klanten – kopers van een (nieuw)bouwwoning – gedurende het hele aankoop- en bouwtraject van hun nieuwe woning. Samen met onze klanten bepalen we hun droomwoning in al zijn facetten en adviseren bij het maken van keuzes bij de grootste besteding die mensen in hun leven doen. We proberen daarbij de reis voor de kopers van onze woningen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. De kopersadviseurs van VORM zijn de spil tussen de klant en de technische uitvoering. We werken nauw samen met het verkoopteam, makelaars, uitvoering en de afdeling Klant- en Bedrijfscommunicatie.

Het team van VORM Kopersadvies bestaat uit 11 collega's, waarvan 8 kopersadviseurs en 3 BIM-modelleurs die werken vanuit ons kantoor in Rotterdam. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Kopersadvies er één is. In totaal werk je samen met 280 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten


Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Wouter - Projectleider voorbereiding

“Het voelde bij VORM vanaf het begin goed.”

Wouter - Projectleider voorbereiding

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert