Adviseur (interne) communicatie

Details

Locatie: Hybride: kantoor / thuis
Functiecategorie: Marketing / Communicatie
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Beheer B.V. / Afdeling Klant- en bedrijfscommunicatie
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Salarisniveau: 4000 - 5000

Wat krijg je?

  • Discretionaire bonus
  • Surface en iPhone
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar

Klopt jouw hart sneller bij het enthousiasmeren van interne doelgroepen? Ben jij die verbinder die alle neuzen dezelfde kant op zet? VORM daagt je uit.

Weet jij als geen ander impact te maken en jouw omgeving te enthousiasmeren door het vertalen van strategie naar verschillende interne doelgroepen? En ga je het managen van diverse communicatievraagstukken niet uit de weg, waarbij je optreedt als een stevige gesprekspartner met een portie overtuigingskracht en verbindend vermogen? Dan hebben wij dé baan voor jou: wij zoeken een interne communicatiespecialist. Als communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor het aanjagen en coördineren van de strategie van VORM. We willen er immers voor zorgen dat iedereen in Nederland een betaalbare unieke woning kan kopen of huren in een leefbare wijk! Je schakelt intensief met collega’s en werkt samen met het team om projecten tot een verbluffend eindresultaat te brengen. De nadruk ligt in jouw functie op 80% interne communicatie en 20% externe communicatie. Je bent in staat zelfstandig een communicatieplan te ontwikkelen en uit te voeren, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid. De realisatie weet jij door te vertalen, passend bij onze organisatie en communicatiedoelstellingen. Het is belangrijk dat je een snelle pen hebt en mensen weet te enthousiasmeren over de waanzinnige dingen waar we mee bezig zijn binnen de organisatie. Een grote verantwoordelijkheid waarbij ook hands-on mentaliteit verwacht wordt.Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

Dit is een functie binnen de stafafdeling Klant- en bedrijfscommunicatie die zich bezighoudt met corporate communicatie. Je komt te werken in een open en informeel team waar enthousiasme en werkplezier belangrijk zijn. Samen met je collega’s werk je gedreven en vol passie aan wat jij het allerliefste doet: verbinden! Jij zorgt ervoor dat onze familie van bedrijven één team vormt. En dat collega’s met een grote glimlach op hun gezicht trots zijn op alles wat we doen. En dat is nogal wat! Het team waarbinnen jij werkt ontwikkelt en realiseert de overall merk- marketing- en corporate communicatiestrategie voor VORM en zorgt voor integrale communicatie naar verschillende doelgroepen. Ook op het gebied van veiligheid maak jij je hard om collega’s te informeren. Het wegzetten van sterke veiligheidscampagnes maakt onderdeel uit van je takenpakket, evenals de communicatie inspanningen voor de BV’s van VORM die aan jou toebehoren als adviseur.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij volgt de trends en ontwikkelingen in de markt en signaleert kansen waarmee je de doelgroep steeds weer weet te verrassen en raken. Je bent een creatief organisatietalent en een volhardende projectleider, met oog voor detail. Je hebt de juiste uitdrukkingsvaardigheid en stevigheid om onderwerpen op een overtuigende manier te bespreken. Je bent een senior met minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van communicatie in een corporate of commerciële organisatie. Je hebt ervaring met het aansturen van bureaus en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt een relevante studie gedaan op HBO of WO niveau.

Wat kun je van ons verwachten?

Durven…. door te doen! Daar geloven wij in. Niet iedereen past bij VORM. We werken met eigenheimers, mensen met een mening, met ambities om te groeien en om samen te winnen. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam en met uitstekende faciliteiten om je werkzaamheden ook deels vanuit huis te doen. Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Planning

Solliciteren op deze vacature kan tot en met 3 oktober 2022.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Marcel – Projectleider Realisatie

“Gisteren om deze tijd bereidde ik mezelf voor op mijn eerste werkdag bij VORM. Eerste indruk: Leuke nieuwe collega’s, fijne sfeer en werkomgeving en goede digitale werktools: het werkt meteen vandaag al.”

Marcel – Projectleider Realisatie

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert