Integratie Consultant Microsoft Business Central

Details

Locatie: Hybride: kantoor / thuis
Functiecategorie: Overig
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Beheer B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Senior

Wat krijg je?

  • Standaard een 13e maand
  • Discretionaire bonus
  • Surface en iPhone
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar

Ben jij de schakel tussen de business en de software en ben je goed thuis in 4PS Construct software? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
VORM is voornemens over te stappen naar 4PS Construct software (gebaseerd op MS Business Central) en zoekt de spin in het web voor de implementatie en de optimalisatie in de komende jaren. Als Integratie Consultant bij VORM ben je de schakel tussen de business en de software. Je bent verantwoordelijk voor een maximale ondersteuning van de gebruikers van de 4PS Construct software en aanpalende applicaties (zoals het datawarehouse).

Je houdt je bezig met de volgende taken:
# Je ondersteunt/adviseert de business met het definiëren van de eisen en wensen en vertaalt deze in mogelijke Vorm alternatieven;
# Je behandelt alle issues op inhoudelijke kwesties vanuit Vorm perspectief en voert impactanalyses uit;
# Je bewaakt dat de voorgestelde en gekozen (software) oplossingsrichtingen passen binnen de standaard software mogelijkheden en niet conflicteren met de 4PS Construct mogelijkheden c.q. andere Vorm inrichtingen;
# Je coördineert de gebruikersorganisatie en doet de inhoudelijke aansturing van consultants, experts enz.
# Je ondersteunt de business met het creëren, verzamelen van de benodigde Vorm software en documentatie.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting informatietechnologie aangevuld met bedrijfskunde. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring met het inrichten en/of beheren van Microsoft Business Central en/of Navision en minimaal vijf jaar ervaring met het vertalen van bedrijfsprocessen naar Ms Navision/BC inrichting. Kennis en ervaring met 4PS Construct is een pré. Je hebt kennis en ervaring met projectenbedrijven idealiter in de bouw en ontwikkeling branche waardoor je vragen vanuit de business snel kunt vertalen naar het gewenste resultaat.

Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club in Rotterdam met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf met meer dan 400 medewerkers, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM staat op het punt om een groot project te starten om 4PS Construct te implementeren bij al haar bedrijven ter vervanging van het huidige ERP systeem. Belangrijke doelstelling is dat er tegelijk een uniformering plaatsvindt over de diverse VORM bedrijven zodat waar mogelijk op eenzelfde manier gewerkt wordt. Daarvoor zal een VORM template gecreëerd worden waarbij de 4PS Construct software als basis genomen wordt.

Tijdens dit project ben jij namens VORM inhoudelijk verantwoordelijk dat keuzes die gemaakt worden in de inrichting van 4PS Construct niet conflicteren met andere modules c.q. applicaties, zoals HomeDNA, WhiteVision & Motion Pro. Ook schrijf en review je functionele ontwerpen, ben je betrokken bij rapportages die gemaakt worden in PowerBI of 4PS Construct, ondersteun je het project bij de data conversie, go-live-draaiboek maar ook het testen van de applicatie. In dit project wordt de basis gelegd waarop alle VORM bedrijven gaan werken. Je werkt samen met de integratie consultant van 4PS en de Enterprise Applicatie Architect. Samen zijn jullie verantwoordelijk dat software inhoudelijk de juiste keuzes gemaakt worden.

Na het project zet jij je rol door als integratie consultant vanuit de VORM template beheerorganisatie en ben jij inhoudelijk verantwoordelijk voor het bewaken, uitbreiden en aanpassen van de VORM template. Je werkt op de VORM ICT afdeling en ondersteunt de inhoudelijke kennisdragers van de VORM bedrijven en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de VORM template. Jij vanuit software perspectief, de kennisdragers vanuit business perspectief.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris (80-100K, afhankelijk van niveau), en dito arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon en opleidingsbudget te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Jij bent zelf de regisseur van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie zullen wij dit faciliteren middels opleiding, training en coaching

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie! Klik snel op onderstaande button.

Voor vragen kun je terecht bij Jan-Willem per mail: j.reesink@vorm.nl of mobiel: 06-51957765 (ook beschikbaar via Whatsapp).

Marcel – Projectleider Realisatie

“Gisteren om deze tijd bereidde ik mezelf voor op mijn eerste werkdag bij VORM. Eerste indruk: Leuke nieuwe collega’s, fijne sfeer en werkomgeving en goede digitale werktools: het werkt meteen vandaag al.”

Marcel – Projectleider Realisatie

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert