Inkoper

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Overig
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Bouw B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Surface en iPhone
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
Kan je niet wachten om verantwoordelijk te zijn voor de inkoop van een aantal van onze bouwprojecten? En krijg je daarnaast energie van het maken van verbeterafspraken met onze partners? VORM daagt je uit!

 

Wat ga je doen?
Je zorgt samen met de collega’s uit de verschillende projectteams voor de juiste inkoopstrategie per project en per onderdeel. Je bent van a tot z betrokken bij de bouwprojecten: vanaf de ontwikkelfase tot en met de realisatiefase en soms ook de onderhoudsfase. Je verzorgt de projectinkopen op het juiste moment tegen de juiste prijs. Daarnaast bezoek je en onderhoud je de relatie met onze partners en maak je samen met de partners (verbeter)afspraken.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt HBO werk- en denkniveau en je bent in het bezit van NEVI 1 en 2 of bent bereid om deze opleiding te volgen. Je hebt ervaring met het werken in een productieomgeving en ervaring met het inkopen van bouwkundig gerelateerde zaken. Je bent kostenbewust, voelt je verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelstellingen en hebt goede communicatieve en commerciële vaardigheden.
Moeiteloos weet je de juiste mix te vinden tussen enerzijds scherp inkopen en anderzijds de juiste aandacht te besteden aan relatiebeheer. Je gaat creatief en pro-actief te werk en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van jouw werk. Jouw missie is door een scherpe inkoop geld te besparen en er ook voor te zorgen dat de verstrekte opdracht compleet is en dit tijdens de uitvoering hiervan niet tot allerlei onnodige discussies over meer- en minderwerk leidt. Hierbij blijf je praktisch en realistisch zodat de samenwerking voor alle partijen prettig is.

Je kunt jezelf mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en je onderhandelt als de beste, daarnaast heb je altijd zicht op alle zaken die spelen en ben je in staat voor strategische beslissingen te schakelen met je collega inkopers. Als onderdeel van het relatiebeheer verzorg je evaluaties over onze onderaannemers en besteed je aandacht aan onze kwartaalgesprekken met partners.

Je denkt in oplossingen, jouw werkwijze is flexibel en je bent daarbij altijd klantgericht bezig. Jij bewaakt de kwaliteit en kwantiteit voor jouw verantwoordelijkheden binnen het project. Daarbij kun je uitstekend zelfstandig functioneren, maar haal je er ook energie uit om samen te werken binnen een collegiaal team.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM is momenteel actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Als inkoper is het kantoor jouw basis en van daaruit zul je regelmatig onze projecten bezoeken. De gehele breedte van de bouwsector is het werkterrein van VORM Bouw. We werken hierop nauw samen met onze opdrachtgevers, zowel binnen als buiten VORM Holding en gaan voor het beste resultaat op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. We werken zowel in opdracht als voor eigen rekening en risico. Dat zie je niet alleen terug in de iconische bouwwerken van onze hand, maar ook in onze slagvaardigheid en daadkracht. Vanuit ons nieuwe kantoor in Rotterdam regisseren we onze bouwplaatsen door heel Nederland.

Als ontwikkelende bouwer onderzoeken we alle kansen en mogelijkheden en combineren daarbij realisme in ontwikkelen met specialisme in uitvoering. Een succesformule die ons geen windeieren legt. We koesteren dan ook een zeer gevarieerde en goed gevulde orderportefeuille.

Het team van VORM Bouw bestaat uit projectleiders, zelfstandige uitvoerders, uitvoerders, werkvoorbereiders die op de verschillende projecten werken. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Bouw er een is. In totaal werk je samen met 350 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten. Meer weten over VORM klik hier.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. de procesinnovatie FLOW), waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.


“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Donny - Werkvoorbereider

“Ze stimuleren elkaar om echt meer uit jezelf te halen.”

Donny - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert