HSE Coördinator/ Veiligheidskundige

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Bouw B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Surface en iPhone
  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Lease auto of mobiliteitsbudget

Zit veiligheid in jouw DNA en droom je ervan om binnen onze bouwbedrijven zorg te dragen voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu zaken? Krijg je energie van het bezoeken van onze bouwplaatsen en uitvoeren van de wekelijkse veiligheidsrondes? VORM daagt je uit!
 

Wat ga je doen?
Jij draagt zorg voor de Veiligheid, Gezondheid en Milieu zaken binnen VORM en initieert daarbij behorende verbeterprocessen. Je voert wekelijks veiligheidsrondes uit op de projectlocaties en kan ter plekke advies en ondersteuning geven. Je bent betrokken bij het opstellen van de RI&E’s en V&G plannen voor onze projecten. Bij de functie behoort ook het coördineren van de maandelijkse toolboxen en werkplekinspecties. In deze functie maak je onderdeel uit van onze QHSE afdeling en heb je een belangrijke rol in het verbeteren van ons management systeem. Je hebt een pro actieve rol in het signaleren van tekortkomingen en krijgt er energie van om dit met het team te kunnen verbeteren.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Jij hebt HBO werk- en denkniveau en een MVK of HVK opleiding. Daarbij beschik je over een brede kennis van bouwen, veiligheidsmanagement en Lean management. Ervaring in de bouwsector is een pré. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken waarbij je niet schuwt om alle dingen op te pakken die nodig zijn om je doel te bereiken en jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je denkt in praktische oplossingen, houdt het doel voor ogen en gaat accuraat en gestructureerd te werk.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen en/of werken, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Onze familie van bedrijven bestaat uit een groot aantal bv’s met elk hun eigen expertise. VORM heeft hiermee alle bouw- en ontwikkeldisciplines onder één dak beschikbaar voor onze partners en kopers. VORM is actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jouw werkplek zal zowel op het hoofdkantoor zijn als op de bouwplaatsen van onze projecten. In totaal werk je samen met zo'n 340 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarde: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie voor 17 juni,  waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je in de week van 26 juni uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Miranda Lange, HR Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Miranda (telefoon: 010 - 642 1340).

 

Richard - Uitvoerder

“Wat hier gezegd wordt gebeurt ook gewoon. Dat maakt mij vaak een soort van trots.”

Richard - Uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert