HR Businesspartner

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Human Resources
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Beheer B.V. / Afdeling HR
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Standaard een 13e maand
  • Discretionaire bonus
  • Surface en iPhone

Zorg jij voor continue ontwikkeling en verbetering? VORM daagt je uit!

Waar kom je te werken

Als een stevige HR Businesspartner kom jij jouw deskundigheid overbrengen. Gevraagd en ongevraagd. Dat doe je binnen een mooie club van mensen; hard werkende mensen. Bij ons gaan humor en teamgevoel hand in hand! Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling én professionele groei. Dat vinden we namelijk belangrijk! Deze rol vervul je binnen het HR team van VORM. In samenwerking met jouw 5 collega’s zorg je voor continue ontwikkeling en verbetering van de aan jou toegewezen BV’s. Klinkt goed, toch?

Wat ga je doen

Als HR Businesspartner ben jij een belangrijke schakel in de samenwerking met de verschillende- bedrijven en afdelingen van VORM. Jouw kracht kenmerkt de combinatie van strategisch, tactisch én operationeel niveau. Je verantwoordelijkheden beslaan namelijk het hele werkveld van HR. In jouw rol draag je bij aan onze visie op HR en je adviseert, rapporteert en faciliteert de managementteams van onze BV’s en afdelingen. Van strategie tot operationele vraagstukken. Voor de managers ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle HR gerelateerde vragen. Je bent verantwoordelijk voor circa 100 werknemers, verdeeld over diverse afdelingen.

Eigen initiatieven en behoeften? Houden we van. Graag zelfs! Zo zorg jij ervoor dat je op de hoogte bent van alles wat er speelt op HR-gebied en ontwikkelt, verbetert en toetst continue de HR-instrumenten zodat deze aansluiten bij de actuele behoeften van alle VORMers. Niet onbelangrijk is het feit dat je intensief deelneemt aan uiteenlopende multidisciplinaire projecten. Bovendien fungeer je, gevraagd en ongevraagd, als sparringpartner op HR-gebied. Indien nodig heb je contact met diverse instanties en externe experts.

Ook is het uitvoeren van het integrale HR-beleid en de CAO met behulp van de beschikbare HR-instrumenten bij jou in goede handen. Je bent betrokken bij terugkerende activiteiten, zoals de performance cyclus, veiligheid en verzuimreductie. Wij vragen van jou een mate van senioriteit om HR-projecten te initiëren, organiseren en tot een succesvol einde te leiden. Hiermee draag je bij aan de vernieuwing, ontwikkeling, verbetering en evaluatie van ons HR-beleid.

Wat wij jou bieden

Bij ons staat jouw ambitie centraal! Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk. Natuurlijk krijg je een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie en dito arbeidsvoorwaarden. Dat krijg je overal! De echte waarde voel je in VORM als jouw werkgever. Bij ons ervaar je een fijne werksfeer en een grote collegialiteit. Samenwerken staat bij ons centraal.

Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, stoelmassages, VORM zomerfeesten, kerstfeesten, sinterklaas & nieuwjaarsborrels. We doen het allemaal als één grote VORM familie. We feesten graag, maar hard werken past ons ook goed. Je komt te werken bij een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst.

Jouw kwaliteiten die wij graag benutten

Voor deze functie verwachten we een hoge mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Naast HBO werk- en denkniveau heb je 4 jaar ervaring als (senior) HR adviseur. Je schakelt gemakkelijk tussen wisselende gesprekspartners en bent daarin kritisch, scherp en overtuigend. Het nemen van verantwoording is een vanzelfsprekendheid. Daarnaast zorg voor het succesvol afronden van jouw verantwoordelijkheden binnen gestelde deadlines. Jij regelt het! De zogenaamde “getting things done mentaliteit”.

Je staat stevig in je schoenen en hebt een groot aanpassingsvermogen. Je voelt je thuis in een dynamische en zeer wendbare omgeving. uitgebreide ervaring met projectmatig werken en het initiëren, leiden en implementeren van projecten is een must! Kennis van Agile werken evenals Scrum is een pré. Je bent bovendien besluitvaardig, integer, werkt gestructureerd of weet dat goed aan te brengen en doet dat met een goed gevoel voor wat de organisatie nodig heeft.

Wie is VORM

Vorm is een uiterst ambitieuze club met een ijzersterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, klanten en partners. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. VORM staat bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. Vorm is een organisatie die constant in een ijzersterke conditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Vorm bestaat uit een groot aantal bedrijven met elk hun eigen portfolio en specialisme. HR maakt onderdeel uit van de afdeling Operations en ondersteund al die bedrijven door samen te werken, te winnen als team en het beste uit alle collega’s te halen. Zo maken we van de familie van afzonderlijke bedrijven één team met één en hetzelfde doel: de bouw- en ontwikkel sector nieuwe energie inblazen door te doen waar anderen denken. Alles talenten in de organisatie dragen op deze manier bij aan het succes van de VORM-familie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Wouter - Projectleider voorbereiding

“Het voelde bij VORM vanaf het begin goed.”

Wouter - Projectleider voorbereiding

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert