Facilitair Coördinator

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Overig
Opleidingsniveau: MBO/ HBO
Team: VORM Beheer B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: 33-40 uur
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 35

Wat krijg je?

  • Discretionaire bonus
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Standaard een 13e maand
  • Surface en iPhone

Hou jij er ook van dat alle facilitaire zaken tot in de puntjes geregeld zijn? Ben je een echte regelaar en op zoek naar een uitdaging? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen
Als facilitair coördinator sta je aan het roer van het huishouden van ons prachtige hoofdkantoor in Rotterdam. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van alle facilitaire zaken binnen ons pand. Dankzij jou is iedere medewerker tevreden over de faciliteiten. Het is jouw taak om alle faciliteiten zo efficiënt mogelijk in te richten. Als coördinator zorg je er voor dat je goed contact hebt met onze leveranciers, bijvoorbeeld de catering en de schoonmaak. Je weet ook precies wie je moet bellen als er een storing is. Je bent ook wel het hart van ons kantoor. Bovendien ben je klant- en servicegericht ingesteld, hebt oog voor alle verschillende belangen en je kan goed samenwerken. Je vindt het geen probleem om zaken proactief op te pakken. Daarnaast manage je de afspraken die we met onze leveranciers hebben. Worden de afspraken door de leverancier nageleefd? Het is jouw taak om dit te bewaken. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt!

Wat zijn jouw kwaliteiten

Je houdt van een dynamische werkomgeving en bent gewend om in een ad-hoc omgeving te opereren en in staat voortgang te bewaken en controleren. Je bent toegankelijk en kan enthousiasmeren om mee te laten bewegen en kan makkelijk schakelen met je tafelgenoot.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen en/of werken, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Onze familie van bedrijven bestaat uit een groot aantal bv’s met elk hun eigen expertise. VORM heeft hiermee alle bouw- en ontwikkeldisciplines onder één dak beschikbaar voor onze partners en kopers, waarbij we in het gehele primaire proces zoveel mogelijk digitaal werken. Jouw werkplek is op het hoofdkantoor aan de Schiehaven in Rotterdam. In totaal werk je samen met zo'n 355 VORM’ers, die door heel het land aan de meest bijzondere projecten werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Vinden jij en wij dat we bij elkaar passen, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. In de pauze kun je genieten van een heerlijke lunch in ons Vorm café.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk. Je krijgt sowieso de gelegenheid je te bekwamen in Lean, minimaal Yellow Belt.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. 

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

“Je talent erkennen en je de kans geven om daar stappen in te maken. Dat pakken ze hier goed aan.”

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert