Coördinerend Uitvoerder 2050

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM 2050 B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 35
Ben jij naast een logistiek talent een kei in het stroomlijnen van het assemblage proces? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Coördinerend Uitvoerder dien je stevig in je schoenen te staan om deze dynamische functie uit te kunnen oefenen. Met onze vaste maakpartners ga je de zaken zodanig op elkaar afstemmen dat alles perfect loopt. Je bent niet aan het bouwen, maar je stroomlijnt het proces van assembleren. Daarom ben je verantwoordelijk voor de logistieke aansturing.
Jouw taken zullen bestaan uit het coördineren van alle werkzaamheden die nodig zijn voor het daadwerkelijk opbouwen van het project. Dit alles wordt ondersteund met de LEAN-methodieken en IT-oplossingen. Je legt de verantwoordelijkheden daar waar ze dienen te horen. Ook staat veiligheid bij jou op de assemblagelocatie op prioriteit nummer 1.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau richting bouwkunde/logistiek en je beschikt over ruime ervaring in soortgelijke werkzaamheden. Je bent kostenbewust en je bewaakt het overzicht – waarbij je zowel de details als de grote lijnen van het proces ziet. Je gaat creatief en proactief te werk en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van jouw werk.

Je kunt jezelf mondeling en schriftelijk goed uitdrukken, daarnaast heb je altijd zicht op alle zaken die spelen. Je denkt vooruit jouw werkwijze is flexibel en je bent daarbij altijd klantgericht bezig. Jij bewaakt de kwaliteit en kwantiteit voor jouw verantwoordelijkheden binnen het project. Daarbij kun je uitstekend zelfstandig functioneren als onderdeel van een collegiaal team. Het correct administratief vastleggen van de voortgang van het project in ons geautomatiseerde systeem is voor jou geen probleem. Ook als de druk ho(o)g(er) is blijf jij accuraat en gestructureerd werken.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.
Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.
In ons nieuwe kantoor in Rotterdam zijn we thuis waar we horen. Op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij VORM 2050, een onderdeel van VORM Holding dat zich bezig houdt met het realiseren van betaalbare en duurzame woningen. In het huidige traditionele proces van ontwikkelen en bouwen staat het ontwerpproces centraal en houdt het te weinig rekening met de producten die voor de realisatie van een woning beschikbaar zijn. In dit hele proces zijn de bouw-, overhead- en faalkosten enorm, de doorlooptijd te lang en we benutten de kennis en capaciteit van de 'maakpartijen' niet optimaal. Er wordt nauwelijks gestandaardiseerd, vrijwel alles is maatwerk. Hierdoor zijn de bouwkosten te hoog en de woningen nauwelijks betaalbaar.
VORM 2050 gaat hier verandering in brengen. Hoe? Door beter samen te werken. Voor één project selecteren we 10-12 maakpartners (uit een pool van circa 30 vaste maakpartners) met wie we samen met de architect, constructeur en adviseurs in korte tijd het hele ontwerp in elkaar sleutelen. Zo worden we 50% sneller en 20% goedkoper. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook. Ons doel: we gaan vanaf 2025 elk jaar 5.000 betaalbare woningen maken en wij beginnen nu meteen.

Het team van VORM 2050 bestaat uit ruim 20 collega's die werken vanuit ons nieuwe kantoor in Rotterdam. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM 2050 er één is. In totaal werk je samen met 350 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Wat kan je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Annemieke (a.wouters@vorm.nl) HR Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Annemieke (Mob: 06-82107825).

Martijn - Projectleider

“Bij VORM worden nieuwe technieken en innovatieve ideeën altijd omarmd. Dat vind ik echt een grote plus bij een werkgever”

Martijn - Projectleider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert